SENEST SET
FAVORITTER

Smedegade 33, 5970 Ærøskøbing

Arnfeldt Hotel og Restaurant - Ærø

10.450.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@EKMANBOLIG.DK Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 59703356BType : Hotel & Restaurant

 

Velkommen til Arnfeldt Hotel & Restaurant

Har I drømmen om at blive det nye værtspar på Arnfeldt Hotel og Restaurant, eller investere i en ejendom og bortforpagte driften? Kom forbi Smedegade 33, hvor vi åbner døren for en ejendom der i bedste badehotel-stil rummer både gourmetrestaurant og værelser der emmer af charme og idyl.

Hotellet er opført i 1860, og den nydelige facade matcher da også ideelt ind i det historiske bybillede, der prydes af farverige bygninger og brostensbelagte gader. Placeringen - ja, den bliver ikke bedre. Her får man nemlig den yndige kirke mod syd samt en mageløs udsigt til både Byparken og de blå bølgeskvulp. Omkring bygningen har gæsterne i de varmere måneder mulighed for at nyde maden på den herlige terrasse, hvor de både får selskab af solens stråler og fine kig ud over havet.

Hotellet byder både jer og jeres gæster velkommen i den indbydende reception, og herfra er der både adgang til restaurant, køkken og toilet. Restauranten er delt op i tre hyggelige afdelinger, som hver især byder ind med et forskelligt udtryk. Her er der fine vægpaneler, blyindfattede ruder, fine kig ud over området og en personlig stil, der går igen gennem hele bygningen.

På første sal venter fem skønne romantiske værelser - hver især også med hver deres karakteristiske stil og udtryk. Hertil fem matchende badeværelser og et toilet.

På anden sal kan I nyde et smukt loft-til-kip med fine, synlige træbjælker. Heroppe venter suiten, hvor man kan boltre sig på masser af kvadratmeter, nyde himmelkig gennem ovenlysvinduer eller tage et lækkert, lunt bad i badekarret. Etagen byder på et stort værelse, en nydelig stue/opholdsrum og et stort badeværelse.

På Ærø opleves en sjælden ro samt en natur, der byder sig til uanset, hvilken måned på året, vi befinder os i. Her er der de bedste forudsætninger for at give jeres gæster et fantastisk ophold, der giver ro i sjælen og smil på læberne. Hotellet er velbeliggende Ærøskøbing nær alle feriens glæder. Her kan gæsterne gå til strand og vand, hvad end det er badeturen eller løbeturen langs vandet, der skal sætte scenen for dagen. Fra hotellet er der blot 200 meter til den hyggelige lystbådehavn, der både giver anledning til skønne gåture eller til en tur på Ærøskøbing Røgeri. Det idylliske nærområde byder hertil på små hyggelige butikker. og vil jeres gæster ud og undersøge terrænet, er der tilmed mulighed for at leje cykler. Alt i alt en ægte dansk feriedestination!

Forslag til anvendelse

Restaurant
Hotel
Badehotel

Økonomi

Pris i kr.
10.450.000,-
Pris pr. m² kr.
24.588,-
Årlige driftsudgifter kr.
135.503,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
319,-

Lokalet

Etage areal
425 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
541 m²

Faciliteter

Bad
Toilet
Opholdsrum
Reception
Terrasse
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere