SENEST SET
FAVORITTER

Torvet 7, 5970 Ærøskøbing

Top istandsat hotel i Ærøskøbing

16.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@EKMANBOLIG.DK Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 59705889Type : Andre typer

Værelser, ferielejligheder, restaurant, café og bar - Moderniseret af feinschmeckere for kvalitetsbevidst køber

Hotel På Torvet
Historien dateres tilbage til 1847, da alle overnatningsenhederne findes under tagene af to historiske bygninger i Ærøskøbing: "Lanterne Fabrikken", som rummer 7 hotel dobbeltværelser, og "Den Gamle Byskole", som rummer 4 ferielejligheder, i alt 26 sengepladser. Restaurant, café, bar har 62 siddepladser indenfor og ca. 80 siddepladser på torvet. Og en reception.

Hele hotellet er moderniseret fra top til tå i den autentiske stil, der klæder bygningerne og bymiljø godt. Det gamle Torv er lige udenfor døren. Her foregår udeserveringen, markedsdagene og udelivet på det brostensbelagte torv med alle bænkene, vandpumperne og brønden lige overfor Den Gamle Købmandsgaard, der nu er levende og spændende, det gamle rådhus med lindetræerne og den smukke hvide kirke i baggrunden.

De brostensbelagte små gader fører os rundt til byens smukke gamle huse og bygninger, til specialbutikkerne og ikke mindst ned til havnen og havets liv. Der er såmænd kun 10. min. gang før du er ved den bedste strand og de berømte små badehuse.

Værelserne i Lanterne Fabrikken
Billederne illustrer på bedste vis, at alle værelserne har egen terrasse eller grøn oase lige udenfor døren og er en del af det hyggelige gårdmiljø mellem de to istandsatte bygninger. Her findes bord, stole, blomster, krukker og parasol. Indenfor i værelserne er eget bad, toilet, med loungeområde og soveværelse.
Værelserne er perfekte for par som målgruppe.

Ferielejlighederne i Den Gamle Byskole
Billederne fortæller om den helt særlige stil, som ferielejlighederne er moderniseret i. Det er husets originale lejligheder. Smukke, gamle detaljer præger stadig atmosfæren. Indretningen af lejligheden tilbyder moderne køkken med hyggelig spisestue, lækkert badeværelse, stue og soveværelser med gode senge. Lejlighederne har udsigt over Torvet.
Lejlighederne er perfekte for familier og grupper som målgruppe.

For både værelser og lejligheder gælder, at der er fjernsyn, Wi-fi, gratis parkering. Alle værelser er ikke-ryger værelser.

Restaurant, Café, Bar og reception i fransk bistro stil i Den Gamle Byskole
De høje paneler, det blanke stukloft og små sprodsede døre og vinduer giver en meget smuk og klassisk stil i hele velkomst og serveringsområdet. Her er lyst, åbent og imødekommende fra alle indgangspartier. Receptionsområdet har bord, stole og bænk samt et inviterende salgsområde. Toiletterne i er lyse, istandsatte og indbydende. Industrikøkkenet er stort og veludstyret og i umiddelbar nærhed til hele serveringsområdet.

Den smukke gamle trappe i Den Gamle Byskole binder etagerne sammen på elegant vis. Der er en del af den øverste loftsetage, der er pulterkammer og har et udvidelsespotentiale.

Moderniseringen af ejendommene og indretningen af funktionerne i ejendommene er udført af detaljernes mestre for feinschmeckere.

Gæsteanmeldelser der belyser Hotel På Torvets turismepotentialet:
På Tripadvisor er der 194 anmeldelser og en ration på 5.0. Særligt fremhæves: Stedet, renlighed, service og værdi. Hotellet er nr. 1 af 37 overnatningssteder i Ærøskøbing med bedst værdi for pengene.

På Hotels.com er der 83 anmeldelser med en rating på 9,8 som "Enestående".

På Booking.com er der 356 anmeldelser med en rating på 9,2 som "Fabelagtigt" og med fremhævelse af beliggenheden ratet til 9,7.

Fakta der belyser Ærøs turismepotentialet:
Man sejler til Ærø.

Ærø ligger i Det Sydfynske Øhav, derfor sejler man dertil fra enten Svendborg, Rudkøbing, Faaborg eller Fynshav. Der er hele fem færger, som dagligt sejler til og fra øen næsten 60 gange. Det er også muligt at sejle turen selv, da øen har fire lystbådehavne.
I 2022 besøgte 305.000 turister øen. Der var 702.000 overnatninger og en omsætning i turismesektoren, på kr. 527 mio. til indkvartering, mad, oplevelser, shopping mm. Det vurderes, at turister ankommet med færger til Ærø overnatter i gennemsnit 2,93 nætter på øen.

Vandrestien Øhavsstien, der på Ærø, er 36 km lang, går fra Marstals havn og løber langs kysten ud i det åbne land til Ærøskøbing. Cykelrute 92 er 10,5 km lang og går fra Marstal til Ærøskøbing.
Cykelrute N8 går fra Ærøskøbing langs "Ærøs alper" og slutter på havnen i Søby, hvorfra el-færgen Ellen sejler til Als og Fyn. Øen er cirka 30 kilometer lang og 8 kilometer på det bredeste sted. Ærø er 88 km2 og har 6.000 indbyggere.

På Ærø er bussen gratis for alle hele året.

I 2002 fik Ærøskøbing Europa Nostra prisen for bevaring af den europæiske kulturarv.

Ærøskøbing er Danmarks bedst bevarede 1700-tals by og mere end 750 år gammel. Byen omtales ofte som Eventyrbyen. Igennem de seneste år har Ærøskøbing oplevet en betydelig opblomstring og en sand bølge af iværksætteri. Således fremstår Torvet, hvor der for godt 10 år siden var parkeringsplads og en hendøende købmand, nu som et levende midtpunkt i byen med udeservering og brudepar, der stiller op til fotografering foran Torvets gamle lindetræer.

Ærø er en af de danske øer, der lever hele året.

Forslag til anvendelse

Bar

Økonomi

Pris i kr.
16.500.000,-
Pris pr. m² kr.
17.553,-
Årlige driftsudgifter kr.
65.377,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
70,-

Lokalet

Etage areal
940 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
643 m²

Faciliteter

Bad
Gratis parkering
Toilet
Gårdmiljø
Indgangsparti
Loungeområde
Paneler
Parkering
Reception
Terrasse
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere