SENEST SET
FAVORITTER

Vester Bregninge 17, 5970 Ærøskøbing

Gæstgiveri Bregninge

2.800.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6321 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 71302-7Type : Andre typer

Beliggende på det vestlige Ærø - midt mellem Ærøskøbing og Søby.

De nuværende ejere og værtspar har med stor succes skabt et lille paradis i og omkring deres gæstgiveri, hvor gæsterne kan få ro fra hverdagen, og nyde tid til fordybelse eller samvær med familien.

Ærø har en stor plads i mange danskeres hjerte, og udenlandske feriegæster strømmer hvert år til øen, som dufter af uforstyrrede landsbyer med gadekær, stråtækte bindingsværkshuse, frugttræer, blomster og en kælen kat. I 2021 havde Ærø mere end 310.000 gæster, som overvejende ankom via de 4 færgeruter, som betjener indbyggere og gæster til øen. Når du er kommet til Ærø, tilbydes du gratis bus - alle årets 365 dage.

Gæstgiveri Bregninge er indrettet i den tidligere brugsforening, og er beliggende lige ved den smukke kirke - midt i Bregninge by. Gæstgiveriet er indrettet med 7 lækre dobbeltværelser og 1 enkeltværelse - alle med behagelige senge, godt lysindfald og malet i afdæmpede farver. Gæsterne på 1. sal har adgang til 2 badeværelser samt et toilet med håndvask. Værelserne i stueetagen har adgang til 1 badeværelse samt 2 toiletter. Gæstgiveriet havde knap 1.200 overnatninger i 2021.

Restauranten har plads til 45 gæster, og benyttes både af husets gæster samt lokale fra Ærø. Der er indrettet funktionelt industrikøkken, hvor værtsparret tilbereder både morgen- og aftensmad. I tilknytning til køkkenet er der grovkøkken og opvaskerplads. Der er god og rummelig kælder, hvor ejendommens teknik forefindes sammen med vaskerum, vinkælder, service samt øvrig opbevaring.

Ejendommens have og den store stenbelagte terrasse har udsigt mod stor græsplæne og åbne marker, og gæsterne har gode muligheder for at søge skygge under havens træer, eller tage sig en lur i hængekøjerne.

Til ejendommen hører også 2 mindre bygninger, som primært bruges til lager og opbevaring for ejerne, men gæsternes cykler og motorcykler kan også komme i aflåst ly for natten.

Ejendommen er registreret med 94 m² boligareal, som står til afbenyttelse for ny ejer.

Sæson:
De nuværende ejere har valgt kun at have åben i perioden fra midt i maj til midt i september, så en ny ejer vil have gode muligheder for at udbygge forretningens omsætning og aktiviteterne for gæstgiveriet.

Inventar:
Ejendommen sælges inklusive inventar til virksomhedens fortsatte drift, dog har ejerne enkelte genstande og møbler, som ikke medfølger i handlen.

Levnedsmiddelkontrol:
Virksomheden har Elite-smiley.

Virksomhedens drift:
Virksomheden drives af ejerne/værtsparret med løsarbejdere.

Nøgletal kan rekvireres af seriøst interesserede.

Ejerne har indgået forpagtningsaftale af et 4 hektar stort græsareal med kvæg, i fællesskab med 2 andre parter.

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Pris i kr.
2.800.000,-
Pris pr. m² kr.
4.636,-
Årlige driftsudgifter kr.
12.523,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
21,-

Lokalet

Etage areal
604 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2644 m²

Faciliteter

Badeværelse
Toilet
Kælder
Terrasse
Vinkælder
Lager

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere