SENEST SET
FAVORITTER
Lukket kontor

Nørreskov Bakke 129, 8600 Silkeborg

Klinikfællesskab i Silkeborg Nordlige bydel

Fra 6000,-
Per kontor om måneden
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8680 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE

Pladstype

Flexplads
Fast plads
Lukket kontor

Antal pladser

1 pladser 21m²

Pris fra

6000 kr. pr kontor/md

Faciliteter

  • Fiber internet
  • Kantine
  • Køkken
  • Cykelparkering
  • Parkering
  • Alarmsystem
  • Hæve-/sænke borde
  • Adgang 24/7
  • Firmaskilt
  • Handicapvenlig
  • Køleskabsplads
  • Bad

Adgang


Sagsnummer: 864103 Type : Kontorhotel

Lej et eller flere kliniklolaker i nyopført lægehus

Eriksborg Lægehus er et helt nyopført sundhedsdomicil, som tilbyder en unik mulighed for professionelle, der søger et fagligt fællesskab. Huset er specielt designet til et moderne klinikfællesskab med et dynamisk arbejdsmiljø, hvor registrerede behandlere kan kombinere deres ekspertise og tilbyde en bred vifte af sundhedsydelser.

Ejendommens ejere benytter selv en del af ejendommen til almen lægepraksis, hvilket skaber god aktivitet og rig mulighed for synergi med andre fagfolk fra forskellige områder i sundhedssektoren. Eksempelvis psykologer, fysioterapeuter og kiropraktorer.

Herved opnår lejer også besparelser ved at dele nødvendige fælles ressourcer såsom venteværelse, foyer, frokoststue, toiletter og bad mv. Et kliniklejemål inkluderer desuden en række ydelser, som gør det nemt og bekymringsfrit at have sin praksis i huset.

Forbruget af el, vand og varme er således inkluderet i huslejen på månedligt 7.500 kr per lejet klinikrum (momsfrit), ligesom internet og rengøring også er inklusiv i huslejen. Du kan således fokusere 100% på at drive din praksis, og nyde det kollegiale fællesskab. Her kan professionelle vokse sammen i et miljø, der fremmer vidensudveksling og samarbejde, når man bl.a. mødes over sin frokost eller til en fredags øl eller kaffe. En styrke som også vil kunne komme dine patienter til gode.

Klinikfællesskabet leverer funktionelle faciliteter på højeste niveau. Bygningen er helt nyopført til formålet, og indrettet med optimal adgang for alle, med parkering ved døren og god handicapadgang uden behov for hverken lift eller elevator. Hvert behandlerrum er udstyret vaskbare overflader samt skabe og håndvask for at sikre en høj hygiejnisk standard, ligesom der er tænkt på diskretion, lyd og akustik i alle rum. Desuden er der fællesområder såsom foyer, venteværelse, frokoststue, toiletter og bad, som er med til at skabe et indbydende og komfortabelt miljø for både medarbejdere og patienter.

Sundhedshuset er beliggende imellem Silkeborgs største boligområde, Gødvad, og fremtidens udviklingsområde Eriksborg, som er i rivende vækst. Desuden lige i udkanten af Silkeborgs erhvervsområde Nord ved planteskolen, nær ringvej og motorvejstilslutninger. Adgangsforholdene og kundegrundlaget er således helt ideelle.

Det rigtige match er vigtigt for at skabe den ønskede energi i huset, så kontakt os og forhør om dine muligheder for at blive en del af Silkeborgs nyeste sundhedshus - samt aftale om fremvisning.

Udenomsarealer og P-forhold:
Gratis fælles parkering for medarbejdere og gæster foran ejendommen, og med trinfri adgang til lejemålet.

Område:
Silkeborgs Nordøstlige bydel er en driver for byens massive vækst og tiltrækning af nye indbyggere og virksomheder.

Medfølgende løsøre:
Skabsarrangement med håndvask

Overtagelse:
Lejemålet overtages i nyopført og nymalet stand. Lige til at flytte ind i. Lejemålet er ledigt til overtagelse efter nærmere aftale.

Teknik

Elevator
Internet
Lift

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere