SENEST SET
FAVORITTER

Sindalsvej 3, 8240 Risskov

Synlig og velbeliggende lagerejendom

14.500.000,-
5,58 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 81300224

 

- Fuldt udlejet til økonomisk stærk lejer
- Samlet etageareal på 2.502 m²
- Mulighed for selskabshandel med anslået EKF på 12,81% før skat
- Stort lejepotentiale ved genudlejning
Ejendommen bærer positive præg af at være opført som domicilejendom. Ejendommen er opført i 1973 med til-/ombygninger i 1987. Ejendommen er opført i lysegrå beton søstenselementer. Ejendommen har i dag et samlet etageareal på 2.502m², hvoraf 577 m² er registret som kælderareal. Kælderen fremstår i dag yderst præsentabelt, hvor både området, som i dag er indrettet til kontor og lager er gode, regulære og brugbare arealer. Nuværende lejer har indrettet forreste del af ejendommen som storrumskontor og det hele fremstår moderne, lyst og i god stand. Lagerdelen er yderst anvendelig for webshops og lignende, men også mindre produktionsvirksomheder som kan drage fordel af loftshøjden. Adgang til lagerdelen foregår primært via port i terrænniveau der forefindes på siden og bagerst på ejendommen. Der er endvidere en nedkørselsrampe, der giver direkte adgang til lagerarealet i kælderplan. Ejendommen er fuldt udlejet til Maulund ApS, som anses for værende en økonomisk stærk virksomhed og har været lejere i ejendommen siden 2017. Nuværende leje vurderes at være under markedsleje og samtidig er genudlejningsmulighederne gode, hvor man samtidig vil kunne forvente en lejestigning. Uopsigeligheden for lejer er udløbet, og kontrakten kan fra lejers side opsiges med 6 måneders varsel. Udlejers uopsigelighed løber frem til 31. august 2022. Lejen reguleres én gang årligt med 2% stigning.
BELIGGENHED
Ejendommen er særdeles velbeliggende med facade ud til Sindalsvej i det mangfoldige erhvervsområde i Risskov, som huser virksomheder i alle størrelser. Området er særdeles eftertragtet eftersom det er et af de mest centrale og bynære erhvervsområder. Ejendommen har en attraktiv placering med blot ca. 2 km til Djurslandsmotorvejen og ca. 1,7 km til Torsøvej St. Således er der gode muligheder for offentlig transport til og fra området og let adgang til bl.a. Aarhus C og motorvejsnettet.

Forslag til anvendelse

Lager
Lagerejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
967.044,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
387,-
Årlige driftsudgifter kr.
170.037,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
68,-
Pris i kr.
14.500.000,-
Afkast %
5,58 %
Kr./m²
5.795,-

Lokalet

Etage areal
2502 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4181 m²

Faciliteter

Storrumskontor
Port
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Lager & Produktion / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere