SENEST SET
FAVORITTER

Randersvej 335, 8200 Aarhus N

Klinik - Butik - Kontor + 2 udlejede lejligheder

4.595.000,-
2,62 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8620 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 2008024I

 

Ejendommen er beliggende i Lisbjerg i det nordlige Aarhus. Beliggenheden i Aarhus N er helt optimal. Her er kun en kilometer til både E45 og Djurslandsmotorvejen, gåafstand til Letbanestop samt 8 km. via cykelsti til Aarhus C. Lisbjerg er et område som indenfor de kommende år vil opleve kraftig ekspansion. Aarhus Kommune har store planer for Lisbjerg og den nye bydel, Nye, er i fuld gang.

Ejendommen
Stueplan er i dag indrettet som et åbent kontormiljø med god facadeeksponering og indgangsparti fra Randersvej. Pænt og nydeligt køkken, stort mødelokale samt et ekstra kontor/disponibelt rum. Fra opgangen som i dag deles med beboerne på 1. salen, er der adgang til toilet/bad samt kælder på 57 kvm. 1. salen er indrettet som 2 delevenlige 2-værelses lejligheder.

Ejendommen har i 2018 fået nyt tag, nye tagrender, nye nedløbsrør, fået facaderenovering med indfarvet mørtel og skiftet hegn og belysning i gården. Ejendommens klimaskal er god, standen indvendigt er løbende blevet opdateret og generelt er der ikke meget at komme efter. En god ejendom med en synlig beliggenhed i Lisbjerg, en by der går en meget spændende tid i møde og erhvervslokalerne har mange anvendelsesmuligheder.

Sælger driver i dag forsikringsvirksomhed fra lejemålet i stueetagen. Sælger fraflytter erhvervslokalerne efter nærmere aftale.

Lisbjerg
Lisbjerg er beliggende i det nordlige Aarhus 8 km. fra Aarhus C. Aarhus kommune har besluttet Lisbjerg bydelen skal udvikles til at huse 25.000 indbyggere plus lige så mange arbejdspladser i løbet af de næste 20 år. Bydelen er betjent af 2 stop til Letbanen, og får en stor station, et såkaldt parker og rejs anlæg. Ligeledes er området et samlingspunkt for de 2 motorveje, E45 og Djurslandmotorvejen.

Forslag til anvendelse

Kontor
Klinik

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
171.500,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
518,-
Årlige driftsudgifter kr.
51.630,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
156,-
Pris i kr.
4.595.000,-
Afkast %
2,62 %
Kr./m²
13.882,-

Lokalet

Etage areal
331 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
454 m²

Faciliteter

Bad
Toilet
Indgangsparti
Kælder
Mødelokale
Køkken
Kontor

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Kontor / - Nov2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere