SENEST SET
FAVORITTER

Skt. Clemens Torv 15, 8000 Aarhus C

Yderst velbeliggende investeringsejendom i hjertet af Aarhus

7.095.000,-
5,28 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 90200173652

Yderst velbeliggende investeringsejendom i hjertet af Aarhus!

Ejendommen, der er en erhvervsejerlejlighed, er beliggende på Skt. Clemens Torv - en del af det naturlige Strøg i Aarhus.

Beliggenheden er blandt de absolut bedste i midtbyen, og trafikken af passanter er høj, hvilket altid er af stor betydning for butikkens udlejningsmuligheder. Der er kort afstand til rigtig gode parkeringsmuligheder i f.eks. Salling eller Magasins parkeringshuse, og der er endvidere kort afstand til både Letbane og offentlige transportmuligheder i form af tog og busser. Denne ejendom udmærker sig ved den gode placering og størrelse som passer til mange retail lejere i dagens marked.

Bebyggelsen fremstår i sin helhed mondæn i sit udtryk og er for mange Aarhusianere en velkendt ejendom som oftest passeres. Ejendommen har et etageareal på ca. 139 m² som er fordelt med ca. 81 m² salgsareal i stueplan direkte ud til Strøget, hertil yderligere56 m² lager og personalefacilitet i underetage (direkte forbundet med stueplan via bagtrappe) samt et lille lagerrum i ejerforeningen på ca. 2 m². Butikslokalet er løbende blevet passet og vedligeholdt og fremstår i en flot stand med rustikke vægge og flotte trægulve der giver lejemålet er eksklusivt præg. Der er en fantastisk loftshøjde som efterlader et indtryk af flere kvadratmeter end der i realiteten er, hvilket giver butikkens kunder et behageligt miljø af besøge.

Ejendommen er udlejet til en velrenommeret virksomhed, Pierce Artist, som udover at foretage piercing også sælger smykker mv. Pierce Artist har været lejere i denne ejendom siden år 2016.

For at høre nærmere omkring denne attraktive investeringsmulighed kontakt da venligst danbolig Erhverv Aarhus - Lars Kjær - for en uforpligtende og fortrolig snak på tlf. 2212 1522 eller for nærmere materiale på mail: lars.kjaer@danbolig.dk.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
420.281,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
5.189,-
Årlige driftsudgifter kr.
52.654,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
650,-
Pris i kr.
7.095.000,-
Afkast %
5,28 %
Kr./m²
87.593,-

Lokalet

Etage areal
81 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
480 m²

Faciliteter

Lagerrum
Parkeringshus
Trægulve
Lager

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Jan2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere