SENEST SET
FAVORITTER

Langagervej 2, 8380 Trige

Investeringsejendom med byggeret

12.995.000,-
5,30 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 81000036

Veleksponeret investeringsejendom med tilhørende byggeret

• God synergieffekt blandt ejendommens lejere
• Velvedligeholdt bygning
• Byggeret med god eksponeringsværdi mod Randersvej
• 10 km til Aarhus C og 4 km til E45

Ejendommen er velbeliggende med god synlighed ud til Randersvej i Trige. Ejendommen er væsentligt ombygget i 2005 og fremstår flot og i velvedligeholdt stand.

Grundarealet andrager i alt 10.000 kvm, hvor den forreste del af grunden ud mod Randersvej på ca. 5.000 kvm står ubebygget. Der er således mulighed for opførelse af en ny domicilejendom på op til ca. 3.000 kvm.

Ejendommen er fuldt udlejet til tre lejere med god synergieffekt blandt hinanden. Ejendommens lejere er Nystrøm og Krabbe A/S, Jagtbiografen Ny ApS og Go Fishing A/S. Lejemålene til Nystrøm og Krabbe samt Jagtbiografen er udlejet til samme ejer.

Der er flere steder i ejendommen, hvor lejer selv har stået for indretningen til deres behov, herunder blandt andet skydeskakter i kælderplan til testskydning af gevær m.m., højsikrede rum samt særindrettet værksted til jagtforretningen. En del af ejendommen bærer stadig præg af den tidligere jagtbiograf, som var blandt de to eneste i Danmark, i dag bliver lokalet brugt til opbevaring/ lager for én af lejerne. Kostprisen for jagtbiografen, da denne blev etableret i 2012, var i omegnen af kr. 5 mio.

Ejendommen er opdelt på en rigtig god måde og fungere optimalt som et flerbrugerhus, både inde og ude med faciliteterne i ejendommen og det store udenoms areal til oplag, parkering mv.

Aarhus har en position som Vestdanmarks hovedby. Denne position ønsker kommunen at befæste via en fortsat vækst i befolkningstallet. På nuværende tidspunkt har Aarhus godt 335.000 indbyggere, hvilket forventes at vokse til 450.000 frem mod år 2050. For at imødekomme denne demografiske udvikling, er der behov for en udvidelse af byens fysiske rammer i form af boliger, erhvervsarealer samt infrastruktur.

Af nævneværdige tiltag fremhæves Motorvej E45, der er allerede udvidet til 6 spor på strækningen mellem Skanderborg og Aarhus, hvilket har lettet trafikbelastningen betydeligt. Behovet for yderligere udvidelse af E45 undersøges nu, med en igangsætning af VVM-undersøgelser på strækningen fra Aarhus til Randers.

Aarhus er hjemsted for en række højt profilerede uddannelses- og forskningsinstitutioner. Eksempler på disse er Aarhus Universitet, Aarhus Universitetshospital, samt Aarhus Tech. Disse institutioner er blandt andre, med til at cementere byens position som en vidensby. Det vil sikre at områdets virksomheder fortsat har adgang til højtuddannet og kvalificeret arbejdskraft.

På nuværende tidspunkt er andelen af indbyggere med en videregående uddannelse 40%. Aarhus kommune har fastsat en målsætning, der har til hensigt at øge denne andel til i 2030 at udgøre 45%.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
841.347,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
401,-
Årlige driftsudgifter kr.
163.984,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
78,-
Pris i kr.
12.995.000,-
Afkast %
5,30 %
Kr./m²
6.191,-

Lokalet

Etage areal
2099 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
10000 m²

Faciliteter

Parkering
Lager

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Jun2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere