SENEST SET
FAVORITTER

Langelandsgade 33A, 8000 Aarhus C

Boligejendom med attraktiv placering

9.500.000,-
3,28 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 81000250

Veldisponeret boligejendom med attraktiv placering

- Nyrenoveret småhusejendom med nyt tag
- Attraktiv placering på toppen af Øgaderne - tæt på Botanisk Have og Aarhus Universitet
- 4 flotte og velvedligeholdte lejligheder – en på hver etage
- Fuldt udlejet til markedskonform leje
- Hyggelig velplejet og aflukket gårdhave

Denne småhusejendom på Langelandsgade 33A, er beliggende attraktivt i centrum af Aarhus i den nordvestlige del af det område der betegnes ”Øgadekvarteret” – et kvarter, der er opført omkring år 1900, og som er kendetegnet ved sine små byhuse og etageejendomme, og med en strategisk god placering mellem Aarhus Universitet og byens absolutte centrum.

Selve bygningen er opført i røde mursten, med hvid ”sokkel” i stueplan og har et helt nyt bølgeplade teglrødt tag med høj rejsning – lagt i sommeren 2022. Vinduerne er hvide nymalede dannebrogsvinduer. På bagsiden af bygningen er altaner på de 3 øverste etager, mens stuelejligheden har altandør med adgang til den hyggelige og velplejede gårdhave, der delvist er belagt med fliser og delvist begrønnet. Ejendommen er beliggende på et 141 m² grundstykke.

Ejendommen er oprindeligt opført i 1903 i 3 etager foruden tagetage og kælder, og har et samlet beboelsesareal på 227 m² fordelt på 4 lejligheder – én pr. etage. Ejendommens kælderetage udgør 59 m², det samme som det bebyggede areal, og er indrettet til fælles vaskeri og opbevaring for
ejendommens beboere. Dog er ca. 15 m² indrettet til beboelse (ej godkendt) med adgang via intern trappe fra etagen ovenover (stuen).

Fra stueetagen til og med 3. sal er 4 velindrettede lejligheder, hver med et BBR-areal på 59 m², dog kun registeret med 50 m² på 3. sal grundet de skrå vægge. Til denne lejlighed hører dog stor, lys og hyggelig hems der fylder hele tagetagen, med synlige spær og ovenlysvinduer.

Hver lejlighed er med eget køkken, 2 beboelsesrum inkl. stue samt eget toilet/bad. Lejlighederne er med flotte og velvedligeholdte plankegulve samt hvide murstensvægge og lofter. Alle lejlighederne har en god vedligeholdelsesstand med gode, store og anvendelige rum hele vejen rundt.

Haven står flot og passes nænsomt af ejer selv. Gården/haven ligger ud til større og fælles gårdmiljø.

Der er parkering lige ved døren men på offentlige pladser, hvortil der skal skaffes p-kort hos kommunen eller betalingsparkering på timebasis.

Alt i alt en god og gedigen beboelsesejendom, med en attraktiv placering og en vedligeholdelsestand noget over middel – både inde og ude. Udlejer vil aldrig opleve besvær med udlejning eller tomgang.

Ejendommen har en formidabel placering i den nord-vestlige del af Øgaderne herunder i den nedre del af Langelandsgade tæt på hjørnet mod Møllevejen og Sejrøgade. Øgaderne, der består af små hyggelige og ældre byhuse eller mindre boligudlejningsejendomme, ofte med små butikker eller
lignende i stueplan, placeret på hver side af gaderne, er qua ikke mindst sin bynære placering, et særdeles attraktivt område.

Forslag til anvendelse

Boligudlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
354.900,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.563,-
Årlige driftsudgifter kr.
48.727,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
215,-
Pris i kr.
9.500.000,-
Afkast %
3,28 %
Kr./m²
41.850,-

Lokalet

Etage areal
227 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
141 m²

Faciliteter

Altan
Bad
Toilet
Gårdhave
Kælder
Parkering
Plankegulv
Køkken

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Dec2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere