SENEST SET
FAVORITTER

Falstersgade 59, 8000 Aarhus C

Boligudlejningsejendom i Øgadekvarteret

8.500.000,-
1,72 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 81000251

 

- Attraktiv placering på toppen af øgaderne - tæt på Aarhus Universitet
- 4 delevenlige lejligheder samt mindre erhverv
- Stor lejereserve samt projektmulighed
- Hyggelig og aflukket gårdhave

Ejendommen Falstersgade 59, 8000 Aarhus C er beliggende attraktivt i centrum af Aarhus i det område, der populært betegnes ”Øgadekvarteret” - området syd for Aarhus Universitet mellem Randersvej, Nørregade og Langelandsgade. Et område der er yderst attraktivt ikke mindst hos det yngre publikum, herunder de mange studerende der har deres daglige gang på Aarhus Universitet, hvis ”campus-område” ligger få 100 meter fra ejendommen.

Ejendommen er oprindeligt opført i 1898 i 3 etager foruden tagetage og kælder, og har et samlet beboelsesareal på 255 m² fordelt på 4 lejligheder – én pr. etage, samt 30 m² registeret erhverv i kælderen. Bygningen er opført i røde mursten, taget er med høj rejsning og belagt med plader af tagpap. Vinduerne er hvide dannebrogsvinduer af fornuftig stand og alder. Ejendommen er beliggende på et 244 m² grundstykke.

Bygningen har 3 indgange via stueplan/kælder – en fælles indgang til opgangen, en indgang til det ledige erhvervslejemål og en indgang til kælderen. Ejendommens kælderetage udgør 70 m², der er opdelt i 2 formål – 30 m² udgør ledigt erhvervslejemål, senest udlejet til klinik, hvilket udgør 2 mindre rum samt køkken. Erhvervslejemålet vil med mindre renovering fint kunne genudlejes. Resten af kælderen er fælles for ejendommens beboere, hvor der bl.a. er fælles bad samt adgang til gården.

Fra den høje stueetage til og med 3. sal er der 4 velindrettede lejligheder, hver med et BBR-areal på 70 m², dog kun registeret 45 m² på 3. sal grundet de skrå vægge. Hver lejlighed er med eget og pænt køkken, 3 beboelsesrum inkl. opholdsstue samt lille toilet på bagtrappen. Lejlighederne er med flotte og originale plankegulve samt hvide gipsvægge og lofter. Alle lejlighederne er delevenlige og vil uden problemer f.eks. kunne deles af 2 studerende. Under taget er et stort uudnyttet tagrum, der med fordel kan indrettes til hems for øverste lejlighed eller åbnes op til kip.

Alt i alt en velbeliggende og attraktiv ejendom, hvor de respektive boligenheder fint kan genudlejes uden renovering eller opgraderes med bl.a. toiletter/bad på hver etage.

Bag bygningen er et hyggeligt lukket gårdmiljø, der delvist er begrønnet og delvist belagt med fliser. Her findes ligeledes bygning nr. 2, der benyttes til fælles vaskeri samt opbevaring af haveredskaber mv.

Ejendommen overtages med lejemålet i stuen ledigt samt med ledigt erhvervslejemål.

Forslag til anvendelse

Boligudlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
210.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
737,-
Årlige driftsudgifter kr.
63.828,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
224,-
Pris i kr.
8.500.000,-
Afkast %
1,72 %
Kr./m²
29.825,-

Lokalet

Etage areal
285 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
244 m²

Faciliteter

Bad
Toilet
Gårdhave
Kælder
Opholdsstue
Plankegulv
Køkken

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Maj2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere