SENEST SET
FAVORITTER

Kaj Munks Vej 54, 8260 Viby J

Flot renoveret ejendom med 39 boliger i Aarhus

76.000.000,-
3,33 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8620 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 2202107

 

Området
Denne flotte ejendom, er attraktivt beliggende på kanten mellem Aarhus C, Viby og Højbjerg. Her er bl.a. gåafstand til Kongsvang Station med letbanestop, Marselisborg Skov, Stadion og ikke mindst Frederiksbjerg. Kvarteret er blandet etagebyggeri og villaer.

Ejendommen
Ejendommen "Rosenparken" Kaj Munks Vej 54-60 er beliggende på en 5.016 m² stor grund, anlagt med stor parkeringsplads, garageanlæg med 10 garager og en dejlig have med stor terrasse. Bygningen har netop (år 2021) gennemgået en større renovering med bl.a. udskiftning af vinduer, facaderenovering, nyt tagpap samt renovering af altaner med bl.a. nye værn. Ejendommens 4 opgange rummer i alt 39 boliger. De 28 af boligerne er gennemgribende renoverede og udlejet efter §5.2. De to af boligerne er nyindrettede i år 2012 (ombygget fra erhverv) og med fri markedsleje. De sidste 9 boliger er udlejet efter omkostningsbestemt leje og rummer derfor et stort potentiale. Herudover er der en god og regulær kælder. Bemærk energimærke B.

Lejlighederne
Alle lejligheder har indgang via flotte, lyse opgange med dørtelefon og terrazzo trapper. De fleste lejligheder har store vestvendte, nyrenoverede altaner, samt moderne badeværelser og køkkener, med bl.a. både opvaskemaskine og vaskemaskine. Ejendommen indeholder en rigtig god fordeling af både 1, 2, 3 og 4 værelses lejligheder.

Byggeret
Der er i 2020 givet byggetilladelse til yderligere 18 boliger med et samlet boligareal 1.014 m². Byggeriet er tegnet som to punkthuse på 3 etager. Sælger har opsagt lejerne til garagerne, i forbindelse med byggeansøgningen, men da ejendommen nu sælges genudlejes garagerne. Byggeretten medfølger gratis, og vurderes at have en værdi på kr. 4-5 mio.

Selskabshandel
Ejendommen kan overtages i en selskabshandel hvor køber får refunderet ca. kr. 4 mio. i udskudt skat til kurs 100. I denne selskabshandel, erhverves ejendommen endvidere uden tilbudspligt.

Afkast
Ejendommen har reelt et startafkast på over 3,5 % når værdien af byggeretterne modregnes, og afkastet kommer endnu højere op, når værdien af den udskudte skat medtages. Herudover er der jo på sigt, et stort potentiale i renoveringen af de 9 lejligheder, der endnu har omkostningsbestemt husleje.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
3.215.820,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.054,-
Årlige driftsudgifter kr.
719.148,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
236,-
Pris i kr.
76.000.000,-
Afkast %
3,33 %
Kr./m²
24.910,-

Lokalet

Etage areal
3051 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5016 m²

Faciliteter

Altan
Kælder
Parkeringsplads
Terrasse
Terrazzo
Køkken

Teknik

Dørtelefon
Opvaskemaskine
Vaskemaskine

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Apr2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere