SENEST SET
FAVORITTER

Henrik Hertz Vej 35, 8230 Åbyhøj

Investeringsejendom på rolig villavej

12.500.000,-
4,21 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 81000183

Velholdt ejendom i Åbyhøj med flere anvendelsesmuligheder!

• Moderne villa på 130 kvmmed stor overdækket terrasse og opvokset have til købers disposition
• 2 stk. 2-værelses lejligheder med altan
• 4 stk. værelseslejemål på 1. sal, heraf 2 stk. med altan
• Oplagt “generationshus“
• Højt vedligeholdelsesniveau fra kælder til kvist
OM EJENDOMMEN
Ejendommen er beliggende på hjørnet af Henrik Hertz Vej og I.P. Jacobsens Vej og i et meget attraktivt villakvarter i Åbyhøj, kun 1.5 km fra at postnummeret går fra 8230 Åbyhøj til 8000 Aarhus C. Der er tale om 2 ejendomme, men de er bygget sammen og ligger på én matrikel.

Henrik Hertz Vej 37 er en moderne villa i ét plan på 130 m², opført i 1996, og bebos i dag af sælger. Villaen indeholder rummelig stue alrum, stort soveværelse, 2 værelser, bryggers, samt stort badeværelse med boblebad, bidet og bruseniche. Fra stuen er der 2 udgange til stor overdækket terrasse med videre udgang til privat og veltrimmet have, som får en til at drømme sig syd på. Villaen vil som udgangspunkt blive overtaget med sælger som lejer i en periode på ca. 2 år, men såfremt det bliver et springende punkt for køber, at villaen er ledig ved en overtagelse, er sælger til at tale med.

Henrik Hertz Vej 35, opført i 1938, er den mere traditionelle udlejningsdel af bygningsmassen og fordeler sig ud på 2 lejligheder i stueetage, og 4 værelseslejemål på 1. sal. 2 stk. veldisponerede 2-værelses lejligheder hver på 65 m² med central fordelingsentré, bad, køkken, stue og soveværelse – fra stuen er der adgang ud til altan. 1. sal er indrettet som en værelsesudlejningsenhed med 4 gode lejemål med fælles køkken og 2 fælles badeværelser. De 4 lejemål på 1. sal består af:
2 stk. udlejningsværelser hver med et bruttoetageareal på 28 kvm. 1 stk. udlejningsværelse med et bruttoetageareal på 36 kvm, med egen altan. 1 stk. lejemål med et bruttoetageareal på 38 kvm, indrettet som en lille lejlighed med 2 sammenhængende værelser med egen entré og altan. I ejendommens kælder er der fælles vaskeri og depotrum til ejendommens lejere. I kælderen er der tilmed et større depotrum med egen indgang, der i dag bruges af sælger og kunne for en kommende køber, eventuelt selvstændig erhvervsdrivende, være værdifuldt. Derudover er der i kælderen yderligere 2 depotrum til disposition for køber, samt et redskabsrum indbygget i ejendommen. Der er 2 parkeringspladser på ejendommens grund. Henrik Hertz Vej er en rolig vej hvor tung trafik ikke er tilladt, og med fri parkering på vejen langs med ejendommen. Ejendommen har et højt vedligeholdelsesniveau fra kælder til kvist, og fælles for alle lejemål er, at standen er særdeles god. En solid udlejningsejendom med mulighed for selv at flytte ind – alternativt kunne ejendommen fungere rigtig godt som et ”generationshus”.

BELIGGENHED
Åbyhøj er en bydel vest for Aarhus C og er en blanding af ældre parcelhuskvarterer og villaveje samt moderne nybyggeri, specielt området omkring Søren Frichs Vej er der virkelig sket meget de senere par år og vil fortsat udvikle sig i de kommende år.
Der er ikke langt ind til Aarhus Centrum fra Åbyhøj og det smelter næsten sammen, men mange af områdets beboere (ca. 15.000) er meget selvstændige og der bakkes op omkring lokalsamfundet ligesom mange borgere, som både er vokset op samt blevet ældre i kvarteret, går op i at være en aktiv del af bydelen. Fra ejendommen er der ca. 700 meter til både skole, indkøb samt den store bypark. Herudover har man let adgang til ringvejen og videre ud på motorvejsnettet.


Forslag til anvendelse

Udlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
622.820,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.597,-
Årlige driftsudgifter kr.
103.862,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
266,-
Pris i kr.
12.500.000,-
Afkast %
4,21 %
Kr./m²
32.051,-

Lokalet

Etage areal
390 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
719 m²

Faciliteter

Altan
Bad
Depotrum
Fri parkering
Kælder
Parkering
Redskabsrum
Boblebad
Terrasse
Køkken

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Jan2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere