SENEST SET
FAVORITTER

Silkeborgvej 361, 8230 Åbyhøj

Boligudlejningsejendom i Åbyhøj

5.500.000,-
4,32 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8620 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 2106097

 

Ejendommen
Smuk boligudlejningsejendom med 3 lejligheder, opført af snedkermesteren selv. De mange smukke detaljer, skaber en hyggelig stemning i de tre flotte lejligheder. Alle boliger har i de senere år gennemgået en renovering og fremstår således pæne og tidssvarende. Fra 1. sal er der en smuk udsigt og på 2. sal er der mulighed for etablering af en stor hems. Bag ejendommen ligger en hyggelig have med gode opholdsarealer.

Ejendommen er indrettet med 3 lejligheder, en på hver etage. I dag er stueplan udlejet til én lejer og et værelse, de øvrige etager udlejet til værelsesudlejning. Lejemålene kan dog let reetableres, såfremt køber måtte ønske det.

Potentiale
Ejendommen er i dag udlejet til en gennemsnitsleje på brutto kr. 1.227 pr. m² inkl. forbrug (kr. 1.047 renset for forbrug). Det vurderes, at der kan opnås en højere nettoleje ved udlejning som lejligheder, idet omkostninger til forbrug og administration falder væsentligt. Såfremt de tre lejligheder udlejes til et gennemsnit på bare kr. 1.130 pr. m², vurderes afkastet at udgøre 5 %. Der er således et godt potentiale.

En unik ejendom der skal opleves.

Kontakt os allerede i dag, for en fremvisning!

Området
Åbyhøj er en bydel vest for Aarhus C. og har ca. 15.000 indbyggere. Fra Åbyhøj og Åby er der nem adgang til de grønne, rekreative områder omkring Aarhus Å og de mange hyggelige kolonihaveforeninger i området. I denne bydel er der både skole, daginstitutioner og indkøbsmuligheder, og med få minutters gang til Ringgaden ligger Aarhus C helt åben, ligesom der også er nem adgang til Ringvejen og Aarhus Syd Motorvejen, der er forbundet med Østjyske Motorvej. Den stigende grad af pendlere har derfor nemt ved at nå på arbejde i f.eks. Kolding, Vejle, Horsens, Skanderborg, Herning og Silkeborg. Områdets beliggenhed i rolige omgivelser tæt på Aarhus C gør det attraktivt for folk at bosætte sig i, samtidig er Åbyhøj/Åby eftertragtet af erhvervsdrivende, der finder infrastrukturen omkring erhvervsejendommene i kvarteret og adgangen til Aarhus C og motorvejsnettet meget attraktivt. Via Silkeborgvej passeres den nyopførte Ceres By, der er bindeled mellem Aarhus C, Aarhus K og Åbyhøj. I Ceres Byen finder du ca. 1.100 boliger, nye moderne kontorer og 5.500 studerende på VIA Campus, der giver gode forudsætninger for områdets nye detailbutikker. Fuldt udbygget kommer der til at bo omkring 10.000 mennesker i det nye brokvarter langs Søren Frichs Vej, hvilket vil betyde en befolkningstilvækst på næsten 80%. Bydelen vil på sigt have knap 5.000 flere indbyggere end Frederiksbjerg.

Denne udvikling, kombineret med de mange nye og eksisterende faciliteter i området, driver både investorer og erhvervsdrivende mod bydelen, og alt tyder på, at området i mange år frem vil være attraktivt og eftertragtet.

Forslag til anvendelse

Boligudlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
368.360,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.228,-
Årlige driftsudgifter kr.
128.372,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
428,-
Pris i kr.
5.500.000,-
Afkast %
4,32 %
Kr./m²
18.333,-

Lokalet

Etage areal
300 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
607 m²

Faciliteter

Opholdsareal
Kontor

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Aug2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere