SENEST SET
FAVORITTER

Nørre Allé 98, 8000 Aarhus C

Ejendom ved Vesterbro Torv

19.500.000,-
3,80 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 81000155

Totalmoderniseret ejendom ved Vesterbro Torv

- Lejemål der kan deles af 3 studerende
- Gennemgribende moderniseret i 2016/17
- Separat bad og toilet
- Autentisk og anmelderrost restaurant i stuen
- Kviste, tag samt vinduer skiftet i 2016/17

Ejendommen, der kan dateres tilbage til 1925, blev opført for bygmestrene Brdr. Klostergaard Sørensen og tegnet af den kendte Aarhus arkitekt Axel Høeg-Hansen. Bygningen blev oprindeligt opført som en 4½ etages rødstensbygning med teglbeklædt mansardtag, 2 kviste og tandsnitsgesims. Siden hen er 5. salen indrettet til lejlighed. På BBR er der registreret en ombygning i 2016, hvor man formodentligt har indrettet taglejligheden og i samme ombæring fået skiftet tag, nedløbsrør, vinduer, zinkinddækninger på brandgavl og en totalmodernisering af alle lejlighederne.

Lejemålene fremstår virkelig pæne med nyere bad og køkken, filt på væggene, autentiske fyrretræsplanker, nyt el og en rå murstensvæg i 2 af værelserne. Indretningen og beliggenheden egner sig perfekt til de lejere, som byen har flest af – nemlig studerende. Lejlighedernes (1. – 3. sal) 93 m² fordeler sig på følgende måde – du mødes af en central fordelingsentré som er adgangsgivende til 3 værelser, et køkken, et toilet samt et bad. Værelserne har en god størrelse og egner sig derfor rigtig godt til 3 studerende der ønsker at bo sammen tæt på uddannelsesmiljøet omkring Aarhus Universitet og samtidig blot en kort gåtur fra det pulserende byliv i Latinerkvarteret og ved Åboulevarden. Man har let adgang til offentlig transport samt indkøb.

Ejendommens stueetage er indrettet som restaurationslokaler – et spansk restaurationspar har siden 2016 drevet en meget populær og anmelderrost spansk inspireret restaurant. Ifølge TripAdvisor ligger restauranten som nr. 24 blandt 445 restauranter i hele Aarhus.

VIA University College, Aarhus Universitet og Aarhus centrum alt sammen en kort cykeltur fra adressen.

Aarhus trækker disse dage store kapitalstrømme til byen – og store dele af beløbene bliver placeret i ny opførte studievenlige lejligheder specielt i Åbyhøj, Godsbanen og Risskov.

2020 var det første år i meget lang tid, hvor byen ikke var plaget af boligmangel til de nye mange tilflyttere. Der er rig mulighed for at få en ny lækker lejlighed, hvis man vil bo 2-3 km fra centrum til huslejer, som ikke er underlagt nogen form for regulering. En ejendom med en placering så centralt som Nørre Allé 98, vil alt andet lige, stå stærkere og mere attraktiv for lejerne end i et byudviklingsområde hvor lejlighederne skyder op i rekordfart.

Alt hvad man har brug for som studerende er en kort gå- eller cykeltur fra adressen. Hertil skal det nævnes at huslejen ligger i et niveau der kan forsvares (kr. 1.350,- pr. m²) ulig mange andre ejendommen i centrum og at huslejen pr. værelser ligger i niveauet kr. 3.500 + forbrug – så man holder sig under den magiske grænse på kr. 4.000,- og det vurderes at efterspørgslen efter ejendommens lejligheder altid vil være stor qua stand, indretning og beliggenhed.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
845.182,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.568,-
Årlige driftsudgifter kr.
112.121,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
208,-
Pris i kr.
19.500.000,-
Afkast %
3,80 %
Kr./m²
36.178,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
539 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
193 m²

Faciliteter

Bad
Toilet
Kviste
Køkken
+Mere

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Mar2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK