SENEST SET
FAVORITTER

Dannebrogsgade 26, 8000 Aarhus C

Småhusejendom med charme

10.500.000,-
3,30 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 81000148

Småhusejendom med charme og placering i top!

- Mange charmerende detaljer
- Kælderlejligheden ledig til en købers disposition
- 4 lejligheder - 3 stk. á 80 m² og en større enhed i toppen
- Fantastisk placering på Frederiksbjerg
- Ligger ud til ensrettet, rolig og brostensbelagt gade

Ejendommen, som er navngivet ”Marielyst” er opført i 1885, angiveligt af en handelsmand ved navn S- Sørensen. Oprindeligt en rødstensbygning i 2½ etage med skifertag – i dag fremstår facaden pudset og malet i en lys grå farve og skifer på taget er skiftet ud med tegl. Ejendommens indgangsparti er prydet med fremhævede pilastre, 2 guldmalede cementløver, hvælvet hoveddør i oprindelig form og andre charmerende detaljer, der bidrager til at ejendommen er lidt anderledes i forhold til hvad man normalt ser i byen.

Bygningen rummer 4 lejemål – en kælder, som pt. står ledig til en købers disposition, der består af en entré, rummeligt badeværelse, et soveværelse samt stue og køkken ud i et (der kan med fordel opsættes en væg mellem de 2 rum, for at gøre lejemålet delevenligt). Stuen og 1. salen er indrettet på samme måde med 2 stuer, køkken og et mindre badeværelse samt soveværelse – lejlighederne egner sig ikke som delelejligheder. 2. salen er indrettet med en lidt større stue og køkken samt et mindre værelser og så er tagetagen udnyttet (fremgår ikke af BBR) med yderligere 2 værelser – dette lejemål deles pt. af 3 personer.

Ejendommen er beliggende i den rolige ende af Dannebrogsgade lige på hjørnet hvor det skifter til Kroghsgade, som er ensrettet og brostensbelagt. Frederiksbjerg Skole, vuggestue og flere dagtilbud ligger indenfor 100 meter fra ejendommen, ligesom Ingerslevs Boulevard og Jægergårdsgade ligger en kort gåtur herfra. Ejendommen løber fint rundt som en investeringsejendom, men kunne også, med lidt vision, blive et af Frederiksbjergs fedeste byhuse.

”Marielyst” i det absolutte hjerte af Frederiksbjerg

Frederiksbjerg er specielt kendt for Ingerslevs Boulevard og dets torvedage hver onsdag og lørdag. Torvet er et af de største og mest levende torve i Danmark. Ud over et stort udvalg af grøntsager, frugt og blomster finder man også ost, kød, planter og kunst. Specielt om lørdagen kan det være svært at klemme sig rundt med barnevogn eller cykel blandt de mange handlende.

Jægergårdsgade er også en gade, der specielt i løbet af de seneste 10 år, har udviklet sig til en af Frederiksbjergs mest levende gader – udvalget af specialbutikker, restauranter, caféer er eksploderet de senere år.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
423.600,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.371,-
Årlige driftsudgifter kr.
81.500,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
264,-
Pris i kr.
10.500.000,-
Afkast %
3,30 %
Kr./m²
33.981,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
309 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
113 m²

Faciliteter

Badeværelse
Indgangsparti
Kælder
Køkken
+Mere

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Mar2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK