SENEST SET
FAVORITTER

Rønnevangen 185, 8471 Sabro

10 arkitekttegnede rækkehuse/dobbelthuse

27.700.000,-
4,12 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8619 XX XX Se nummer
E-mail xx@engelvoelkers.com Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 624-7725

Lavenergibyggeri i vedligeholdelsesvenlige materialer

10 spændende boliger, udviklet og opført af Sabro Byejendomme ApS. Boligerne er i 2 fulde plan og i størrelserne af ca. 120 m² til ca.126 m².

Ejendommen overtages via selskabsoverdragelse.

Boligerne opføres som lavenergihuse efter energiklasse 2018's restriktive krav til energioptimering, og byggeriet udføres i gode gedigne materialer med et moderne og elegant udtryk og med et minimum af vedligeholdelse.

Boligerne gør sig særligt bemærket ved en utrolig funktionel og regulær indretning, der appellerer til et moderne familiemønster. Her er ingen spildarealer og alle boligens kvadratmeter er udnyttet til det yderste. Planløsningen er optimal - rummelig og veldisponeret. Opholdsrummene er bevidst samlet i boligernes stueplan med opholdsrum, køkken og spisestue som de største og mest spændende rum. Her er den åbne forbindelse, de store vinduespartier og udgangen til terrassen en selvfølge.

Gennemlyste boliger, der åbner sig både ved ankomsten og ikke mindst mod haven og det store grønne fællesområde. Hall i åben forbindelse med lyst køkken-/alrum/stue. Fra hall'en er der yderligere adgang til funktionelt bryggers, garderobe og gæstetoilet. Fra stuen er der opgang til 1.salen, hvor der findes 4 dejlige lyse værelser samt husets badeværelse. Der er gulvvarme og ventilation i alle boligens rum.

Til hver bolig hører egen parkeringsplads.

Naturskønne og rolige Sabro, er beliggende i den vestlige del af Aarhus kommune og har 3.300 indbyggere (2020). Bydelen er i rivende udvikling.

Rønnevangen er beliggende i trygge og landskabelige omgivelser tæt ved marker og skov. Her kan børnene lege trygt og godt. Området er perfekt for familien, der ønsker at bo nær naturen og dog i byen med alle dens tilbud. Området rummer store grønne fællesarealer og et stisystem der strækker sig over hele Sabro, et stisystem der gør, at børn kan bevæge sig frit omkring, uden de voksnes bekymring. Området er fuldtudviklet/fuldt udbygget med opførelsen af de 10 enheder.

Området har en optimal blanding af ejer og udlejningsboliger, derved er beboersammensætningen, med familier boende i parcelhuse, ejere boende i deres egen dobbelt-/rækkehuse og ikke mindst familier der ønsker at bo til leje, i det smukke område med optimal sammensætning.

Der er kort afstand til bl.a. gode nære indkøbsmuligheder samt kort afstand til Tilst, som har store indkøbsmuligheder såsom Bilka, Elgiganten, Bauhaus og mange flere. Der er endvidere gode offentlige transportmuligheder, kort afstand til Aarhus og ikke mindst kan man komme hurtigt på motorvej.

Kontakt Engel og Völkers Commercial Aarhus, Karsten Mose på tlf. 51 14 00 37.

Forslag til anvendelse

Udlejningsboliger

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.362.240,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.099,-
Årlige driftsudgifter kr.
215.270,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
174,-
Pris i kr.
27.700.000,-
Afkast %
4,12 %
Kr./m²
22.357,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1239 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3233 m²

Faciliteter

Badeværelse
Fællesareal
Garderobe
Gæstetoilet
Hall
Opholdsrum
Parkeringsplads
Køkken
+Mere

Teknik

Gulvvarme
Ventilation

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Jul2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere