SENEST SET
FAVORITTER

Ajstrupvej 8, 8340 Malling

Gennemrenoveret og fuldt udlejet boligudlejningsejendom syd

6.900.000,-
5,85 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8619 XX XX Se nummer
E-mail xx@engelvoelkers.com Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 624-7762

Flot istandsat og renoveret både udvendigt og indvendigt

Med central og attraktiv beliggenhed i Malling udbydes denne boligudlejningsejendom til salg! Ejendommen er beliggende på hjørnet af Ajstrupvej og Bredgade, hvorfra størstedelen af Mallings faciliteter, bl.a. indkøb, skole, og Letbanestation er inden for gåafstand. Derudover er der kort afstand til både skov og strand og kun ca. 10 km til hhv. Aarhus C og Odder.

Ejendommen er oprindeligt opført i 1908/1938, men er løbende blevet renoveret og har de seneste år gennemgået en større renovering og istandsættelse både udvendigt (tag, facader, vinduer delvist, mv.) og indvendigt hvor hovedparten af lejemålene er topmoderniseret til lækre og lyse boliger. Senest er taget på bygning på Ajstrupvej skiftet i juni 2019.

Ejendommen består derudover af:

Ajstrupvej 8
56 m² beboelse, som er nyistandsat i 2019 med bl.a. gulvvarme, vinduer og døre mv.

Bredgade 64B:
Huset har oprindeligt fungeret som selvstændig familiebolig, men er i dag udlejet til værelsesudlejning af 7 værelser, samt adgang til fælles badeværelser, køkken og stue. Nuværende ejer har forberedt ejendommen, således at den let kan opdeles, indrettes og udlejes i 2 separate enheder ? hhv. 64B, st., og 64B, 1.

Bredgade 64C:
44 m² 2-værelses lejlighed i stueplan. Lejligheden er indrettet med stue, soveværelse, toilet, bad og køkken.

Bredgade 64E, st.:
80 m² nybygget lejlighed med 2 regulære værelser, rummelig badeværelse med vaskemaskine samt køkken og stue i åben forbindelse. Desuden adgang til egen lukket gårdhave.

Bredgade 64E, 1.:
79 m² nybygget lejlighed på 1. sal. Samme indretning og stand som stuelejemålet med 2 værelse med ovenlys samt badeværelse med vaskemaskine og køkken og stue i åben forbindelse.

Størstedelen af ejendommens friareal mod Bredgade af udlagt med asfalt, hvilket giver parkeringsmuligheder og et minimum af vedligeholdelse.

Foran ejendommen ligger en tankstation, som benyttes og driftes af GO-ON. Tankstationen indgår ikke som en del af nærværende ejendom. Kontakt home Erhverv for nærmere information, herunder fælles færdselsarealer, parkering mv.

Malling er en by i stor vækst, og udgør sammen med sine nabobyer et velfungerende samfund med institutioner, skoler og foreningsliv, som skaber gode lokale rammer, og området henvender sig både til unge, ældre, enlige og børnefamilier.

Køber har mulighed for at overtage ejendommen via selskab, hvorved køber bl.a. kan overtage udskudt skat ca. kr. 940.000 - kapitalbehovet vil således alene være ca. kr. 5.960.000. Ved fuld gældsovertagelse mv. er kapitalbehovet ved køb alene ca. kr. 1.440.000, jf. sælgers opgørelser. Kontakt home Erhverv for uddybning heraf.

Forslag til anvendelse

Boligudlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
505.800,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.290,-
Årlige driftsudgifter kr.
103.127,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
263,-
Pris i kr.
6.900.000,-
Afkast %
5,85 %
Kr./m²
17.602,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
392 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
526 m²

Faciliteter

Bad
Toilet
Gårdhave
Parkering
Køkken
+Mere

Teknik

Gulvvarme
Vaskemaskine

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Sep2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK