SENEST SET
FAVORITTER

Randersvej 335, 8200 Aarhus N

Flot istandsat investeringsejendom i Lisbjerg

4.595.000,-
5,65 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8620 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 2007097

 

Ejendommen er beliggende i Lisbjerg i det nordlige Aarhus. Beliggenheden i Aarhus N er helt optimal. Her er kun en kilometer til både E45 og Djurslandsmotorvejen, gåafstand til Letbanestop samt 8 km. via cykelsti til Aarhus C. Lisbjerg er et område som indenfor de kommende år vil opleve kraftig ekspansion. Aarhus Kommune har store planer for Lisbjerg og Jørn Tækker er i fuld gang i den nye bydel, Nye.

Ejendommen
Stueplan er i dag indrettet som et åbent kontormiljø med god facadeeksponering og indgangsparti fra Randersvej. Pænt og nydeligt køkken, stort mødelokale samt et ekstra kontor/disponibelt rum. Fra fordelingsentré som i dag deles med beboerne på 1. salen, er der adgang til toilet/bad samt kælder på 57 kvm. 1. salen er indrettet som 2 delevenlige 2-værelses lejligheder.

Sælger har i 2018 fået nyt tag på ejendommen - tagpap med listetække, nye tagrender, nye nedløbsrør, fået facaderenovering med indfarvet mørtel og skiftet hegn og belysning i gården. Ejendommens klimaskal er god, standen indvendigt er løbende blevet opdateret og generelt er der ikke meget at komme efter. En god ejendom med en synlig beliggenhed i Lisbjerg, en by der går en meget spændende tid i møde og lokalerne har mange anvendelsesmuligheder.

Sælger driver i dag forsikringsvirksomhed fra lejemålet i stueetagen. Sælger er indstillet på at indgå en uopsigelighed lejekontrakt i minimum 5 år med personlig hæftelse.

Lisbjerg
Lisbjerg er beliggende i det nordlige Aarhus 8 km. fra Aarhus C. Aarhus kommune har besluttet Lisbjerg bydelen skal udvikles til at huse 25.000 indbyggere plus lige så mange arbejdspladser i løbet af de næste 20 år. Bydelen er betjent af 2 stop til Letbanen, og får en stor station, et såkaldt parker og rejs anlæg. Ligeledes er området et samlingspunkt for de 2 motorveje, E45 og Djurslandmotorvejen.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
309.500,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
935,-
Årlige driftsudgifter kr.
51.630,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
156,-
Pris i kr.
4.595.000,-
Afkast %
5,65 %
Kr./m²
13.882,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
331 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
454 m²

Faciliteter

Bad
Toilet
Indgangsparti
Kælder
Mødelokale
Køkken
Kontor
+Mere

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Sep2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK