SENEST SET
FAVORITTER

Ajstrupvej 8, 8340 Malling

Renoveret og centralt beliggende

7.898.000,-
7,02 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 86 19 XX XX Se nummer
E-mail xx@homeerhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 624-7657

Kun ca. 10 km til hhv. Aarhus C og Odder

Med central og attraktiv beliggenhed i Malling udbydes denne boligudlejnings-/investeringsejendom til salg! Ejendommen er beliggende på hjørnet af Ajstrupvej og Bredgade, hvorfra størstedelen af Mallings faciliteter, bl.a. indkøb, skole, og Letbanestation er inden for gåafstand. Derudover er der kort afstand til både skov og strand og kun ca. 10 km til hhv. Aarhus C og Odder.

Ejendommen er oprindeligt opført i 1908/1938, men er løbende blevet renoveret og har de seneste år gennemgået en større renovering og istandsættelse både udvendigt (tag, facader, vinduer delvist, mv.) og indvendigt hvor flere af lejemålene er topmoderniseret til lækre og lyse boliger. Senest er taget på bygning på Ajstrupvej skiftet i juni 2019.

Ejendommen består derudover af:

Bredgade 64E, st.:
82 m² nybygget lejlighed med 2 regulære værelser, rummelig badeværelse med vaskemaskine samt køkken og stue i åben forbindelse. Desuden adgang til egen lukket gårdhave.

Bredgade 64E, 1.:
79 m² nybygget lejlighed på 1. sal. Samme indretning og stand som stuelejemålet med 2 værelse med ovenlys samt badeværelse med vaskemaskine og køkken og stue i åben forbindelse.

Bredgade 64B:
Huset har oprindeligt fungeret som selvstændig familiebolig, men er i dag indrettet til værelsesudlejning med udlejning af 7 værelser, samt adgang til fælles badeværelser, køkken og stue.

Bredgade 64C:
44 m² 2-værelses lejlighed i stueplan. Lejligheden er indrettet med stue, soveværelse, toilet, bad og køkken.

Ajstrupvej 8
56 m² beboelse, som er nyistandsat i 2019 med bl.a. gulvvarme, vinduer og døre mv.

Tankstation:
Tankanlægget på ejendommen er udlejet til GO-ON-gruppen på en god erhvervslejekontrakt, der bl.a. er uopsigelig frem til december 2027. Den daglige drift, vedligeholdelse og renholdelse af anlægget påhviler lejer, og udlejer har derfor et minimum af forpligtelser herved.
Sælger oplyser, at der vil være mulighed for at frastykke tankstationen ved handel, således at ejendommen kan købes uden tanken. Kontakt home Erhverv for uddybning heraf.

Størstedelen af ejendommens friareal mod Bredgade af udlagt med asfalt, hvilket giver parkeringsmuligheder og et minimum af vedligeholdelse.

Malling er en by i stor vækst, og udgør sammen med sine nabobyer et velfungerende samfund med institutioner, skoler og foreningsliv, som skaber gode lokale rammer, og området henvender sig både til unge, ældre, enlige og børnefamilier.

Køber har mulighed for at overtage ejendommen via selskab, hvorved køber bl.a. kan overtage udskudt skat ca. kr. 940.257 - kapitalbehovet vil således alene være ca. kr. 6.941.768.

Kontakt home Erhverv på 86 19 03 00 for yderligere oplysninger herom.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
660.600,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.685,-
Årlige driftsudgifter kr.
107.354,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
274,-
Pris i kr.
7.898.000,-
Afkast %
7,02 %
Kr./m²
20.148,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
392 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
770 m²

Faciliteter

Bad
Toilet
Gårdhave
Parkeringsmulighed
Køkken
Bad
+Mere

Teknik

Gulvvarme
Vaskemaskine

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Mar2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK