Ivar Huitfeldts Gade 28, 8200 Aarhus N

Super beliggende ejerlejlighedsejendom på Trøjborg

7.500.000,-
3,01 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 86 20 XX XX Se nummer
E-mail xx@nybolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 7181139

 

Søger du en velholdt og super beliggende boligejendom, hvor du selv kan disponere over nogle af lejlighederne er muligheden her. Ydermere er denne ejendom opdelt i to ejerlejligheder og det vil være muligt at opdele den yderligere, så den rummer enten tre eller fire delevenlige ejerlejligheder. En uproblematisk investering med mulighed for upside ved exit som ejerlejligheder.

Beliggenheden
Ejendommen er beliggende i det eftertragtede og charmende Trøjborg som er en bydel i Aarhus N. Trøjborg er i dag et meget fashionabelt sted med specialbutikker, supermarkeder, caféer, restauranter,
biografer, som skaber rammerne for det hyggelige område. Trøjborg huser mange børnefamilier og unge mennesker, heriblandt studerende pga. den korte afstand til Universitetet og ikke mindst afstanden til
centrum af Aarhus.

Beskrivelse
På Ivar Huitfeldts Gade 28 ligger denne flotte og velholdte rødstensejendom som indeholder 2 ejerlejligheder på hhv. 114 m² og 106 m². Lejligheden i stueplan er opdelt i 2 separate lejligheder, så ejendommen i alt rummer 3 særskilte lejemål. Lejligheden i stueplan er på 62 m² og består af to store værelser samt køkken og bad. Fra køkkenet har du adgang til en terrasse hvorefter du bliver ført videre ned i gårdhaven. Badeværelset fremstår i god stand. Lejligheden på 1. sal er identisk med stuelejligheden. Fra køkkenet har du blot adgang til en altan.

Ejendommen har i 2009 gennemgået en gennemgribende renovering hvor taget og vinduer er blevet udskiftet samt en ombygning af tagetagen har fundet sted. I samme forbindelse blev der opført en flot tagaltan. Kælderen er i flot stand og rummer gennemgang til gårdhave, vaske- og depotrum.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
289.200,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.257,-
Årlige driftsudgifter kr.
63.977,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
278,-
Pris i kr.
7.500.000,-
Afkast %
3,01 %
Kr./m²
32.609,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
230 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
173 m²

Faciliteter

Altan
Køkken
Bad
Depotrum
Gårdhave
Terrasse
Køkken
Bad
Depotrum
+Mere

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Dec2018

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
;