SENEST SET
FAVORITTER

M.P. Bruuns Gade 31, 8000 Aarhus C

Flot cityejendom med solidt afkast på M.P. Bruuns Gade i Aar

25.900.000,-
4,87 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8619 XX XX Se nummer
E-mail xx@engelvoelkers.com Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 624-7439

Velbeliggende Frederiksbjerg ejendom

UNIK LIEBHAVEREJENDOM

Klassisk liebhaverejendom, som fremstår særdeles nydelig og er opført 1894 med facade i hvid, og bagsiden med røde sten. Ejendommen består af restaurationsareal på 244 m². Dertil findes tre beboelseslejligheder, to på 91 m² begge fuldt istandsatte med originale plankegulve og moderne køkkener, bad/wc samt udgang til egen altan/terrasse. Lejligheden på 3.sal er på 85 m² og ligeledes i klassisk stil.

Ejendommen rummer i stue- og underetage den ikoniske restaurant "Nordisk Spisehus", der bl.a. er omtalt i White Guide, Michelin Guiden år 2017, er vinder af årets frokostrestaurant år 2014 og har netop fået kåret Danmarks Bedste Tjenerelev 2018.
Begge etager fremstår i prima stand i eksklusiv stil med skiftende væg dekorationer afhængig af mad tema. Restaurantens to plan er forbundet af to interne trapper - én forbeholdt gæster en anden forbeholdt køkkenpersonalet, som har direkte adgang til køkkenet fra gården.

Ejendommen er beliggende i den yderst attraktive Aarhus-bydel Frederiksbjerg. Området er kendt for sine mange butikker, restauranter, caféer og hyggelige atmosfære. M.P. Bruuns Gade er en af de mest centrale og charmerende gader i Aarhus. Den strækker sig fra Banegårdspladsen i nord mod Skt. Pauls Kirke i syd. Med Skt. Pauls Kirke beliggende smukt på toppen af gaden og med Rådhustårnet i den modsatte retning, kan man ikke være mere centralt placeret.

Frederiksbjerg er bl.a. kendetegnet ved at have torvet på Ingerslev Boulevard og de 3 store butiksgader M.P. Bruuns Gade, Jægergårdsgade og Frederiks Allé, som alle summer af liv og god atmosfære med butikker, caféer og charmerende bygninger. Der er kort afstand til byens største butikscenter Bruuns Galleri og sine 715 p-pladser. I umiddelbar nærhed af Frederiksbjerg finder du i gåafstand skov og strand ved Aarhusbugten.
M.P. Bruuns Gade er en handelsgade med rig mulighed for offentlig transport og ellers er man blot få skridt fra Banegården, Rutebilstationen og Park Allé, hvor næsten alle busruter er tilkoblet.

Bydelen Frederiksbjerg er over 125 år gammel. De første huse blev opført i området syd for jernbanen uden nogen lokalplan indtil arkitekten Hack Kampmann, der blandt andet er kendt for Aarhus Teater og Katedralskolen, sammen med ingeniøren Charles Ambt i 1898 udarbejdede byplanen for fremtidens Frederiksbjerg. Æstetik og symmetri var højt prioriteret, hvilket tydeligt kan ses i bybilledet i dag.
Hovedparten af Frederiksbjerg blev navngivet i 1870, opkaldt efter Kong Frederik den 6. Da bydelen i 1870 fik sit navn, boede der 300 mennesker, i 1875 2.000 og omkring århundredeskiftet 10.000, hvorfor Skt. Pauls Kirke blev bygget i 1880 - i dag bor der cirka 25.000.
Væksten i indbyggertallet kan blandt andet tilskrives, at bydelen kom til at rumme en del fabriksvirksomheder, som fx. Aarhus Oliefabrik og Statsbanernes Centralværksteder.

M.P. Bruuns Gade har navn efter fabrikanten Mads Pagh Bruun. I 1852 opkøbte Mads Bruun nogle jordarealer syd for Aarhus i området Frederiksbjerg, som dengang hørte til Viby sogn. Her anlagde han en klædefabrik og bosatte sig på Jægergården, hvor kommunens administrationsbygning af samme navn ligger i dag. Gaden er anlagt omkring 1870 og blev navngivet i 1875. Mads Pagh Bruun har også lagt navn til M.P. Bruuns Galleri og Bruuns Bro. Før Mads Bruun døde, nåede han at skænke en del af sin grund til opførelsen af Skt. Pauls Kirke.

Lejlighederne fremstår i klassisk stil med lyst plankegulv, stuk og rosetter. Alle lejlighederne har udsigt ud til M.P. Bruuns Gade fra stuer/værelser og udsigt ud mod gårdmiljø fra deres køkkenalrum. Opgangen i ejendommen er en meget velholdt og klassisk opgang.

Lejligheden på 1. sal er 91 m² og fremstår meget vedligeholdt. Den består af tre værelser, badeværelse med vaskefaciliteter og et stort køkkenalrum med udgang til en stor østvendt træterrasse.
Lejligheden på 2. sal er også 91 m² og fremstår identisk som 1. sal, dog med to værelser, hvoraf det ene kan opdeles i to. Lejligheden har også en østvendt terrasse.
Taglejligheden på 3. sal er 85 m². Lejligheden har tre værelser, et nyt køkken og ingen terrasse. Lejligheden har skråvægge som giver mulighed for at lave loft til kip.

Ejendommen er fuldt udlejet.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.312.113,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
2.568,-
Årlige driftsudgifter kr.
99.105,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
194,-
Pris i kr.
25.900.000,-
Afkast %
4,87 %
Kr./m²
50.685,-

Lokalet

Etage areal
511 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
185 m²

Faciliteter

Altan
Bad
Gårdmiljø
P-plads
Plankegulv
Skråvægge
Stuk
Terrasse
Wc
Køkken

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere