SENEST SET
FAVORITTER

Nordre Strandvej 84B, 8240 Risskov

Attraktiv investeringsejendom med gode og pålidelige lejere

7.250.000,-
5,85 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7025 XX XX Se nummer
E-mail xx@minbolighandel.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: MN2327

Attraktiv investeringsejendom med gode og pålidelige lejere på skøn adresse

Er du på udkig efter en god investeringsejendom med pålidelige lejere og en god forretning? Så kan du med rette vende blikket mod Nordre Strandvej 84B, hvor denne gyldne mulighed blot venter på dig på en god adresse tæt på både Aarhus og vandet.

Ejendommen er opdelt i tre enheder: nemlig en facadestærk butik og to boligenheder, og alle enheder følger med i købet. De er netop udlejet til solide lejere på attraktive lejekontrakter og en god forretning helt uden tomgang, så I kan nemt og bekvemt overtage bygningen og lade den effektive drift og hverdag fortsætte som hidtil. Hver og en afdeling er desuden flot vedligeholdt med anvendelige rum med styr på både praktikken og æstetikken; og de gode elementer fortsætter desuden med videre udenfor til den velholdte facade, hvor særligt den flotte butik kommer til sin ret med stor synlighed for de dagligt mange forbipasserende. Da butiks- og beboelsesdelen er beliggende i hver sin ende af ejendommen, kommer der desuden en fin opdeling mellem privatlivet og arbejdslivet, og så er der tilmed gode udearealer med både parkeringsmuligheder og en grøn have til afslapning og solbadning.

Med beliggenhed langs Nordre Strandvej placerer ejendommen sig på en af Risskovs hovedveje, hvilket i særdeleshed kommer butikken til gode; og da beboelsesdelen ligger afskærmet fra områdets gennemstrøm, er der sikret optimal udnyttelse og stor tilfredshed på alle parametre. Med så god en placering kommer desuden gode adkomstmuligheder, for det er både nemt og bekvemt at komme til og fra matriklen enten i bil, på cykel eller med offentlig transport fra en af de nærliggende busstoppesteder.

Det ligger dejligt attraktivt placeret med kun et kvarters kørsel til Aarhus C.

Lyder denne ejendom som noget for dig? Så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os i dag for yderligere spørgsmål eller en eventuel fremvisning.

Forslag til anvendelse

Forretning

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
493.200,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.197,-
Årlige driftsudgifter kr.
76.444,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
186,-
Pris i kr.
7.250.000,-
Afkast %
5,85 %
Kr./m²
17.597,-

Lokalet

Etage areal
412 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
700 m²

Faciliteter

Parkeringsmulighed
Udearealer

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere