SENEST SET
FAVORITTER

Espenhøjvej 1, 8381 Tilst

Mulig projektejendom i idyllisk landsby

11.500.000,-
0,10 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 80503182

 

• Estimeret 1.400 kvm. til ejendomsudvikling
• Ud til skøn natur, kort afstand til skole og indkøb
• Mange anvendelsesmuligheder
• Kort afstand til motorvejsnettet
• Købes betinget af forhåndsdialog med kommune

EJENDOMMEN

I charmerende True i det vestlige Aarhus sælges ejendommen Espenhøjvej 1, placeret i den sydvestlige del af byen ud mod de åbne markeder og True Skov.

Espenhøjvej 1 er en flot herskabelig ejendom, som tidligere er forsøgt solgt som privatbolig, men nu sælges med henblik på projektudvikling af ejendommen og de eksisterende erhvervsarealer. Til ejendommen tilhører et grundareal på 36.369 m², som primært er udlagt til rekreativt område jf. kommuneplanen 2017.

Ejendommens stuehus byder på 196 m² bolig, som i dag fremstår som en boligenhed, mens der i ejendommens udlænger er registreret et bebygget areal på samlet 808 m². og et anneks på 45 m².

Med udgangspunkt i ovenstående bestemmelser, estimeres det, at der på ejendommen vil kunne etableres et samlet boligareal på minimum 1.408 m² i eksisterende bolig og ved omdannelse af nuværende udlænger, og dermed mulighed for at skabe grundlag for 8-14 boliger på ejendommen.
Derudover ses der på ejendommen fin mulighed for indenfor lokalplanens rammer at skabe udendørs fællesarealer, såvel som mulighed for indretning af gæstebolig i anneks eller lignende anvendelse.

Udvikling af projektet og nærmere undersøgelser ved kommunen påhviler køber, og vil skulle foretages som en forundersøgelse til en købsaftale på ejendommen.

Bofællesskab og familieboliger generelt ses som en god mulighed for at bevare de smukke ældre ejendomme, og etablere boliger som understøtter livet og fællesskabet i en by som True, som allerede den dag i dag bl.a. byder på et større kontorfællesskab i ejendommen Langhøjvej 1.
Samtidig ses en mulighed for at skabe bopæle for selvstændige erhvervsdrivende, som evt. vil kunne etablere fælles kontorpladser eller lignende i enkelte arealer i ejendommen for at sikre gode og effektive ”hjemme arbejdspladser” på ejendommen.

Samtidig vil man på ejendommens arealer kunne anlægge nyttehaver, husdyrhold mv. som vil understøtte nuværende trends i samfundet, hvor flere ønsker at flytte ud af byen og blive mere selvforsynende.

BELIGGENHED

Landsbyen True daterer sig tilbage til år 600 og fremstår i dag som et charmerende men moderne landsbysamfund i udkanten af Aarhus. Byen har tæt forbindelse til Tilst, hvor Skjoldhøjen skolen og Bilka begge er placeret indenfor 2 km’s afstand.
Området har haft større fokus i forhold til de omkringliggende rekreative arealer, herunder True Skov og selvfølgelig placeret i udkanten af Skjoldhøjkilen som byder på fantastiske rekreative arealer.

Læs mere om True Skov Her: https://naturstyrelsen.dk/naturbeskyttelse/naturprojekter/true-skov-for-alle/

True by byder på mange charmerende ejendomme, et bofællesskab såvel som et kontorfællesskab på Langhøjvej 1, hvor flere virksomheder til dagligt har til huse.

Forslag til anvendelse

Projektejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
100.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
95,-
Årlige driftsudgifter kr.
2.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
2,-
Pris i kr.
11.500.000,-
Afkast %
0,10 %
Kr./m²
10.963,-

Lokalet

Etage areal
1049 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
36369 m²

Faciliteter

Fællesareal

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere