SENEST SET
FAVORITTER

Ved Stranden 10, 9000 Aalborg

Domicilejendom sælges via tilbudsgivning

35.000.000,-
0,00 %
Pris i kr. - Udbud/licitation Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9813 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 4210342L

Unik beliggenhed ved havnefronten i Aalborg

NB !! DEN OPLYSTE KONTANTPRIS ER EN FORVENTET MINIMUMSPRIS EKSKLUSIV PRISTILLÆG FOR 15 STK. P-PLADSER!

For Alm. Brand Ejendomsinvest A/S udbydes en af Aalborgs mest ikoniske og markante cityejendomme opført i nyere tid i Aalborgs midtby.

Ejendommen blev opført af sælger som domicil og regionskontor i 2000, og har indtil for kort tid siden været anvendt til samme.

I forbindelse med Alm. Brand flytter til nye lokaler i Østre Havn i Aalborg ultimo 2021 udbydes ejendommen nu til salg.

Ejendommen udbydes til salg via budgivning, idet sælger ønsker at sikre sig, at alle potentielt interesserede købere er stillet identisk i forhold til købsmulighed på denne unikke ejendom.

Nordicals Aalborg varetager udbuddet på vegne af sælger, og enhver interesseret budgiver kan rette henvendelse til Nordicals Aalborg med henblik på at få adgang til digitalt datarum indeholdende ejendommens dokumenter.

Enhver budgiver opfordres til at kontakte Aalborg Kommunes By & Landskabsforvaltningen med henblik på at få en dybere indsigt i ejendommens fremtidige muligheder og eventuelle udviklingsmuligheder.

Der vil efter nærmere aftale kunne arrangeres fremvisning og gennemgang af ejendommen for interesserede købere. Kontakt Nordicals Aalborg herom.

Ejendommen er en markant erhvervsejendom anvendt til kontordomicil for Alm. Brand i bybilledet i Aalborgs absolutte centrum. Beliggenheden kan ikke blive meget bedre med sin markante synlighed, og tilgang til parkering bag ejendommen (ca. 15 p-pladser), og udsigten over Jomfru Ane Parken og Limfjorden fås ikke bedre i Aalborg. Der er således tale om en ikonisk bygning på en A+ beliggenhed i Aalborg.

Ejendommen er opført i år 2000 på en 1.070 m² hjørnegrund.

Ejendommen indeholder 1.167 m² erhvervsarealer fordelt på 3 etager med tilhørende kælder på 153 m². Kontakt Aalborg Kommunes By- og Landskabsforvaltning for at høre nærmere om mulighederne for udvikling af ejendommen.

Ejendommen fremstår særdeles velholdt og indflytningsklar med murede facader i teglsten og store vinduespartier og med fladt tag. Ejendommen er inddelt med kontorer og møderum i varierende størrelser og storrumskontorer på alle etager. Ejendommen indeholder elevator og stueetagens arealer indbyder til kundekontakt, hvor virksomheden ønsker at møde kunderne i øjenhøjde.

Ejendommen er i dag omfattet af lokalplan 10-051 - Limfjordshotellet mm., som giver anvendelse til:

Udvalgsvarebutikker (maks. 450 m² bruttoetageareal)
Hotel og restaurant
Klinikker og kontorer og service
Kulturelle formål og fritidsformål

Ejendommens anvendelsesmuligheder er mange, og uanset om man ønsker byens mest fremtrædende og velbeliggende kontordomicil, eller om man går med tanker om at anvende ejendommen til luksushotel, klinik eller lignende, så er det her ikke bare en god mulighed - det er Aalborgs bedste mulighed!

Samtidig er det en unik mulighed for den veldrevne rådgivningsvirksomhed for at konvertere en lejeforpligtelse til en opsparing i egen fast ejendom. Yderst sjældent udbydes denne form for kontorejendomme i markedet, og derfor vil dette være en spændende mulighed for kontorvirksomheder.

Ejendommen rummer givetvis også eventuelle udviklingsmuligheder. I forhold til den fremtidige anvendelse, plangrundlag og udbygningsmuligheder på ejendommen, skal budgiver forinden afgivelse af bud selv rette henvendelse til Aalborg Kommune for at afklare dette, idet bud på ejendommen skal afgives uden forbehold.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
162.013,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
139,-
Pris i kr.
35.000.000,-
Afkast %
0,00 %
Kr./m²
29.991,-

Lokalet

Etage areal
1167 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1070 m²

Faciliteter

Kælder
Møderum
Parkering
Storrumskontor
Teglsten
Kontor

Teknik

Elevator

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere