SENEST SET
FAVORITTER

Strømmen 6, 9400 Nørresundby

Aalborgs måske bedste kontorejendom

215.000.000,-
6,17 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9813 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 6201107

Multifunktionel kontorejendom

Nordicals Aalborg har nu fornøjelsen af at udbyde investeringsejendommen Strømmen 6, 9400 Nørresundby. Ejendommen er én af de bedste inden for kontorsegmentet i hele Region Nordjylland - målt på beliggenhed, kvalitet, fællesfaciliteter og stand, lejer sammensætning, fleksibilitet og fremtidige muligheder.

En multifunktionel investeringsejendom inden for kontorsegmentet, som denne, udbydes yderst sjældent, og ejendommen udmærker sig ved en god lejerspredning med langvarige lejekontrakter, hvilket sikrer og tilbyder investor et stabilt cashflow.

En erhvervspark ud over det sædvanlige
På Strømmen 6 finder du intet mindre end 15.185 m² kontorfaciliteter fra allerøverste hylde. Her går komfort og æstetik op i en højere enhed, og de minimalistiske bygninger byder på et lyst, varmt og indbydende indre.

Ejendommen lever op til samtlige nutidige krav til kontorer - med ventilation og køl, kantine, træningsfaciliteter og idrætshal, fælles reception og utallige inspirerende fællesområder, som dagligt giver ejendommens lejere mulighed for at mødes på tværs af virksomhederne. Ejendommen er velforsynet med store parkeringsarealer. Endelig er ejendommen godkendt af både PET og FE til højrisikovirksomheder, og det er den eneste privatejede ejendom i Aalborg Kommune med dette sikkerhedsniveau.

I 2020 er der netop opført yderligere ca. 4.000 m², hvorefter den samlede ejendom udgør 15.185 m² - og vi tør godt love, at ejendommen i dag er ét af Aalborgs absolut førende businesscentre inden for sit segment.

En attraktiv investeringscase
Erhvervsparken inklusiv den nybyggede del er i fuld drift, og ejendommen er således en velfungerende og særdeles attraktiv investeringscase for investor.

Cirka 25 virksomheder, hovedsageligt med fokus på teknologi, har deres daglige gang på Strømmen 6,~ men det er fem velkonsoliderede virksomheder, der tegner sig for langt størstedelen af arealet. RTX A/S, som i sin tid ejede og opførte bygningen, er ankerlejer med 51 procent af arealerne.

Strømmen 6 er en eftertragtet erhvervspark, og investeringsmuligheden er helt unik. Der er tale om en sjældent udbudt ejendom og investeringsmulighed for den langsigtede investor, som fokuserer på stabilitet og løbende solidt afkast.

Forslag til anvendelse

Kontorer
Kontor

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
14.740.876,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
971,-
Årlige driftsudgifter kr.
2.068.543,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
136,-
Pris i kr.
215.000.000,-
Afkast %
6,17 %
Kr./m²
14.159,-

Lokalet

Etage areal
15185 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
29577 m²

Faciliteter

Kantine
Parkeringsareal
Reception
Træningsfaciliteter
Kontor

Teknik

Køl
Ventilation

MARKEDSINDEX

NORDJYLLAND / Kontor / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere