SENEST SET
FAVORITTER

Langagervej 6, 9220 Aalborg Øst

Fuldt udlejet til Gomspace ApS

67.500.000,-
7,22 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9631 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 91201330

Totalrenoveret ejendom som i 2008/2009 gennemgik en gennemgribende ombygning, hvor kun bærende elementer er genbrugt.

Ejendommen er beliggende i et udbygget erhvervsområde i Aalborg Øst i nær tilknytning til det nye Universitets Hospital samt Aalborg Universitet. Området omkring ejendommen består af en blanding af erhvervsområde, boliger, undervisning samt sportsanlæg i form af Gigantium. I tilknytning til Universitetet og NOVI har såvel nationale og internationale firmaer etableret sig.

Totalrenoveret ejendom, som oprindeligt er opført i 1974 er beliggende på 21.478 kvm grund. I 2008/2009 gennemgik hele ejendommen en gennemgribende ombygning, hvor kun bærende elementer er genbrugt. Ejendommen fremstår som et tidsløst og moderne kontorbyggeri med en meget stor grad af fleksibilitet. Ejendommen har et bebygget areal på 5.300 kvm samt 1. sal med installationer på ca. 280 kvm. Endvidere kælder på ca. 1.200 kvm med bl.a. fuldt udstyret serverrum, bade- og omklædningsfaciliteter samt cykelkælder. Serverrummet driftes af Lytzen IT A/S på særskilt lejekontrakt. Der er elevator mellem stueplan og kælder. Bygningen er udført primært med vinduespartier i hele stueplan samt pudsede batts. Taget er udført med tagpap.

Ejendommen består af 2 fløje som er sammenbygget med centerbygning, hvor der er fælles hovedindgang og reception samt stort konferencerum / undervisningsrum. Fuldt udstyret produktionskøkken med stort fælles kantineområde. Kontorene er primært udført som store åbne områder hvor der er indpasset flere cellekontorer og møderum.

Ejendommen er meget fleksibel og kan ombygges således der kan sammenlægges og adskilles kontorer på mange forskellige måder.

Ejendommen er endvidere udstyret med ventilationsanlæg med mulighed for køling, nødstrømsanlæg til serverrum samt sprinkleranlæg til hele ejendommen.


Ejendommen er beliggende få minutters kørsel fra motorvej E45 og lige ved Universitets Boulevarden. Stor parkeringsplads foran ejendommen med over 200 pladser. Mulighed for yderligere bebyggelse mod Langagervej.


Ejendommen er omfattet af kommuneplansrammerne 4.5.D2 Langagervej samt lokalplan 4-5-101 Erhverv, boliger MV. Langagervej Tornhøj.

Kommuneplanens ramme for området lægger op til udformningen af et attraktivt blandet byområde. Der lægges vægt på at området kan anvendes til en bred vifte af byfunktioner i det omfang at de medvirker til at understøtte området. Lokalplanen fastlægger at området bl.a. kan anvendes til kontorer, miljøvenligt erhverv, boliger, butikker m.v. Samtidig fastlægges retningslinjer for ny bebyggelse, friarealer og for etablering af parkeringspladser.

Ejendommen er pr. 01.09.2017 udlejet til Gomspace ApS som domicil med uopsigelighed til 31.08.2022 og herefter 6 måneders opsigelse. Der henvises til rentabilitetsoversigt i salgsopstillingen.

Forslag til anvendelse

Kontor
Domicil

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
5.103.284,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
915,-
Årlige driftsudgifter kr.
350.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
63,-
Pris i kr.
67.500.000,-
Afkast %
7,22 %
Kr./m²
12.097,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
5580 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
21478 m²

Faciliteter

Bad
Cykelkælder
Kantineområde
Kælder
Møderum
Omklædningsfaciliteter
Parkeringsplads
Reception
+Mere

Teknik

Elevator
Sprinkleranlæg
Ventilationsanlæg

MARKEDSINDEX

NORDJYLLAND / Kontor / - Jun2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK