SENEST SET
FAVORITTER

Hjørringvej 80, 9400 Nørresundby

God facadeværdi mod Hjørringvej

4.800.000,-
5,28 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9631 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 91204429

Etagebyggeri med 3 lejemål samt 1 erhverv. Som udgangspunkt Solsidens Malerfirma A/S på kontrakt/erhverv

Ejendommen sælges på vegne af stifter indehaver af Solsidens Maler og Farvehandel, der har haft adresse på Hjørringvej 80 i en årrække, og igennem mere end 30 år har opbygget et godt renommé i forbindelse med servicering af kunder, og afsæt det professionelle malerarbejde. Mere info her; www.solsidensmaler.dk

Som udgangspunkt er Solsidens Maler og Farvehandel A/S lejer i ejendommen pr. overtagelsen. Det er dog en mulighed at ejendommen handles som brugerejendom, for så vidt angår erhvervsdelen, såfremt at ny ejer selv ønsker at disponere over de 507 kvm erhverv. I den forbindelse kan den primære del af aktiviteterne, herunder inventar og varelager medfølge i en handel, hvilket er oplagt, hvis ny ejer selv påtænker at drive farvehandel-/malerfirma fra adressen.

Overordnet består ejendommen af 2 bygninger.

Erhvervsarealet omfatter stort åbent butiksareal/showroom med adgang til kantine, kontor og toilet. Fra stueplan trappe til underetage, der i dag – som selve stueetagen – fremstår i pæn og velholdt forfatning. I 2001 er ejendommen udvidet med isoleret lager på ca. 189 kvm.

Lejlighederne i den fritliggende bygning er registrerede som 3 værelses lejligheder på henholdsvis 51 og 69 kvm. Begge lejligheder har køkken og badeværelse af fornuftig standard. Der henvises i øvrigt til lejeoversigten.

Der er på ejendommen registreret 8 stk. p-pladser, hvoraf 2 af dem benyttes af beboelseslejerne, i den fritliggende bygning mod Hjørringvej. Lejlighederne er løbende moderniseret og
Kælderen er ikke godkendt beboelse.

En alsidig ejendom, velegnet som brugerejendom med et godt supplement på estimeret t.kr. 133 i leje fra den fritliggende bygning, bestående af 3 lejemål.


Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
325.608,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
468,-
Årlige driftsudgifter kr.
73.739,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
106,-
Pris i kr.
4.800.000,-
Afkast %
5,28 %
Kr./m²
6.897,-

Lokalet

Etage areal
696 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
865 m²

Faciliteter

Badeværelse
Toilet
Kantine
P-plads
Køkken
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Feb2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere