SENEST SET
FAVORITTER

Kummerowsvej 5B, 9400 Nørresundby

Investeringscase med 21 ejerlejligheder

24.125.000,-
4,50 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9631 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 91205753

Omfattende renoveret i 2011 og tidssvarende boliglejemål

• 21 stk. ejerlejligheder i det centrale Nørresundby
• Enormt potentiale – eventuelt løbende frasalg af ejerlejligheder stykvis
• Omfattende renoveret i 2011 og tidssvarende boliglejemål
• Mulighed for selskabshandel
• Kort afstand til Lindholm Strandpark og udsigt til Vestre Bådhavn

Nærværende ejendom består af i alt 21 ejerlejligheder, der er del af ’Ejerforeningen Kummerowsvej 5, Nørresundby’, med i alt 2.666 m² grundtilhørende. Grunden er befæstet med asfalt, hvor 5 stk. parkeringspladser tilhører nærværende ejerlejligheder.

Hovedbygningen er omfattende renoveret i 2011, hvor facaderne også senest er malede, mens vinduerne er udskiftede til nye tolagstermoruder, isat træ-alurammer og PVC-rammer ved opgang. Taget er built-up belagt med tagpap.

I stueplan omfatter nærværende case 12 ejerlejligheder, som på sigt eventuelt kan sælges fra stykvis. Fælles for boligerne i terræn er, at der er tale om små lejligheder, med en høj genudlejningshastighed og arealmæssigt på 45 – 78 m². Der er el-låse til samtlige boliger, hvilket også er tilfældet med adgangsdøre fra gaden og fællesarealer i øvrigt. I stueplan er der endvidere medfølgende fælles betalingsvaskeri. 2 af lejlighederne i stueetagen er pt. udlejet på en erhvervslejekontrakt med Autismecenter Nord-Bo, som jf. lejekontrakten også medlejer lejemål på 1. henholdsvis 2. sal. På 1. sal medfølger yderligere 1 lejlighed. Lejemålene på 1. sal tilgås fra stort, fælles tagterrasseareal. De resterende boliger i ”tårnet” omfattende 3 ejerlejligheder á hver ca. 100 m² (3. – 5. sal), der alle tilgås fra fælles trappeløb. Lejlighederne har flot udsigt fra blandt andet franske altaner. Som en egentlig 5. sal medfølger yderligere 1 ejerlejlighed, der pt. fungerer som teknikrum.

Boligerne fremstår overordnet moderne, mens gangarealer ligeledes er med lofter i troldtekt og pæne klinkebelagte gulve. Der er separate målere for så vidt angår el, vand og fjernvarme.

Stort set samtlige lejemål reguleres årligt én gang med stigningen i Nettoprisindekset. Der henvises i øvrigt til den i prospektet værende lejeoversigt, og det vurderes at investor over tid kan forbedre indtægterne på særligt boligarealerne betragteligt.

En handel med ejendommen kan eventuelt konstrueres som en selskabs-handel med anparterne i selskabet ’Aalborg Ejendomme 3 ApS’. Alternativt vil køber kunne udnytte stempel, i forbindelse med indfrielse af sælger nuværende lån, i de respektive ejerlejligheder.

En attraktiv investeringscase med et godt startafkast, taget i betragtning af de medfølgende potentialer, i form af lejereserver og eventuelt frasalg af ejerlejligheder stykvis.


Forslag til anvendelse

Boliglejemål

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.252.132,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
814,-
Årlige driftsudgifter kr.
191.142,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
124,-
Pris i kr.
24.125.000,-
Afkast %
4,50 %
Kr./m²
15.676,-

Lokalet

Etage areal
1539 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Altan
Fællesareal
Parkeringsplads

Teknik

Fjernvarme
Teknikrum

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDJYLLAND / Boligudlejning / - Jan2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere