SENEST SET
FAVORITTER

Dannebrogsgade 20, 9000 Aalborg

Præsentabel ejendom i Aalborg Vestby

12.000.000,-
3,00 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9631 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 91205553

Andelsboligforeningsejendom bestående af i alt 9 stk. beboelseslejemål (5 af 9 ledige pr. overtagelsen)

Ejendommen fremstår velpasset, og er opført i teglsten på syldstensfundament. Ejendommen er byfornyet i 1995 (renoveret for ca. 5,5, m.kr. her) og fremstår med et præsentabelt udtryk i røde mursten, med karnapper mod Dannebrogsgade. Der er både for- og bagtrappe. Kælderen er indrettet med depotrum, teknikrum, cykelparkering samt fælles vaskeri. Facaden mod gården fremstår malet i en gul nuance. Tagkonstruktionen er en mansardkonstruktion belagt med røde teglsten og med zinkinddækninger. I alt består ejendommen af 5 etager + kælder. Vinduerne er hvidmalede trærammer med tolags termoruder, samt Velux i tagetagen, hvor de 2 4. sals lejligheder har en ekstra indvendig etage/hems.

Alle lejligheder har bad og køkken af fornuftig standard, dog i varierende stand og udseende. Samtlige lejligheder har endvidere adgang til egen altan. Ejendommen er del af velfungerende gårdlaug, og således er der adgang til stort fælles gårdmiljø, i forlængelse af nærværende matrikel. Siden 1982 har ejendommen været ejet af- og drevet som andelsboligforening.

Det bemærkes, at den ansatte leje jf. lejeoversigten ikke er udregnet efter et omkostningsbestemt budget, samt at ejendommen qua byfornyelsen i godt 6 år endnu er underlagt en huslejebegrænsning.

Indekserede lån overtages af ny ejer på traditionel vis. Da køber erhverver ejendommen af en andelsboligforening, er denne ikke underlagt karensperiode, for så vidt angår indretning af §5 stk. 2 lejemål. Herved kan ny ejer oppebære en leje svarende til det lejedes værdi, efterhånden som der renoveres, i takt med at en forhenværende andelshaver måtte vælge at fraflytte jf. efterstående.

Køber må ligge til grund, at 5 af de i alt 9 andelshavere fraflytter ved salg, hvor ny ejer således kan disponere. Ny ejer kan med fordel installere separate koldtvandsmålere forinden udlejning.

Jf. rentabilitetsberegningen er der afsat anslåede kr. 145 pr. m², for så vidt angår udvendig vedligeholdelse, da ejendommen, når den skifter ejer, vil være bindingspligtig til Grundejernes Investeringsfond. Det påhviler køber selv at drage omsorg herfor.

En sjælden mulighed for overtagelse af en ligeledes sjældent udbudt rødstensejendom. Køber kan over tid optimere afkastet- og driften i sin helhed.

Forslag til anvendelse

Beboelseslejemål

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
532.800,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
900,-
Årlige driftsudgifter kr.
176.719,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
299,-
Pris i kr.
12.000.000,-
Afkast %
3,00 %
Kr./m²
20.270,-

Lokalet

Etage areal
592 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
301 m²

Faciliteter

Altan
Bad
Cykelparkering
Depotrum
Gårdmiljø
Kælder
Teglsten
Køkken

Teknik

Teknikrum

MARKEDSINDEX

NORDJYLLAND / Boligudlejning / - Aug2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere