SENEST SET
FAVORITTER

Revlingbakken 67, m.fl., 9000 Aalborg

Restejerlejlighedsportefølje

16.200.000,-
4,40 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9631 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 91205440

15 stk. udlejede ejerlejligheder i Aalborg, ingen tomgang i nuværende ejers ejertid. Mulighed for overtagelse i selskabsform

Ejerlejlighederne er pt. udlejet til en gennemsnitlige leje på kr. 1.047 pr. kvadratmeter, hvilket må siges at modsvare det lejedes værdi, særligt henset til at den gennemsnitlige lejlighed, rent størrelsesmæssigt, er på 56 m², hvis man ser bort fra den ene store lejlighed (Hadsundvej 10 1. tv., der består af 2 sammenlagte lejligheder).

Qua lejlighedernes forskellige placeringer, varierer det med hensyn til adgang til; parkering, altan, have, dørtelefon etc.

Fælles for de respektive lejligheder, er der tale om veldrevne ejerforeninger, og lejlighederne er løbende, og ved lejerskifte, malet og moderniserede. Der henvises i øvrigt til det i prospektet værende billedmateriale.

Investor har muligheden for at løbende, ved lejerfraflytning, at frasælge en af lejlighederne, med eventuel fortjeneste, hvilket samtidig giver en god fleksibilitet.

Idet lejlighederne er eneste aktiv i selskabet M Ejendomme ApS, er det oplagt at overdrage selskabet, hvor ved at køber sparer tinglysningsafgiften på skødet, mens køber samtidig overtager udskudt skat på estimeret kr. 1.300.000,-, der er ikke-rentebærende gæld, og således er midler som køber ikke skal finansiere ved overtagelse i selskabsform.

Samtlige femten ejerlejligheder er hjemhørende i ejerforeninger i Aalborg, i følgende bydele;

Hadsundvej (Vejgaard), H. C. Andersensvej (Vejgaard), Revlingbakken (Aalborg syd/Skalborg), Rosengården (Aalborg syd/Skalborg), Sofievej (Vejgaard), samt Sønderbro og Himmerlandsgade (Østlige del af Aalborg C/Øgadekvarteret).

Fra samtlige lejligheder, er der kort afstand til indkøbsmuligheder, men også adgang til offentlig transport, blandt andet den kommende +BUS linje, der bliver et stort aktiv for Aalborg, herunder lejeren der er studerende på Nordjyllands populære universitet- og uddannelsesinstitutioner i øvrigt.

Investor overtager en yderst veldrevet investeringscase, som de senere år har været administreret af professionel administrator. Lejekontrakter, indflytningsrapporter mv., og oplysninger i øvrigt, kan rekvireres ved henvendelse til EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
947.400,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.005,-
Årlige driftsudgifter kr.
245.131,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
260,-
Pris i kr.
16.200.000,-
Afkast %
4,40 %
Kr./m²
17.179,-

Lokalet

Etage areal
943 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Altan
Adgang til parkering
Parkering

Teknik

Dørtelefon
Tv

MARKEDSINDEX

NORDJYLLAND / Boligudlejning / - Aug2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere