SENEST SET
FAVORITTER

Falstersgade 38, 9000 Aalborg

Geennemgribende renoveret ejendom

4.250.000,-
4,78 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9813 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 7200910

3 pæne beboelseslejemål

Velholdt mindre boligudlejningsejendom beliggende i Øgadekvarteret sælges. Falsters gade, hvori ejendommen er beliggende, er en hyggelig gade bestående af en kombination af klassiske rødstensejendomme og mindre boligudlejningsejendomme, med kort afstand til den hyggelige og velbesøgte park, Østre Anlæg, hvor der bl.a. er en stor sø, udendørs træningsstande og boldbaner. I nærmiljøet er der skole og handelsskole, desuden finder man også mange gode indkøbsmuligheder samt et varieret udbud af take-away.

Ejendommen rummer 3 beboelsesenheder, fordelt på stueplan, 1. sal og 2. sal. Stuelejligheden disponerer over den primære del af ejendommens kælder og lukket have, samt udestue. Det samlede areal lejeren råder over er jf. lejekontrakten 116 m².

Lejemålene er jf. lejekontrakterne på 1. sal 56 m² og 43m² på 2. sal. Som tilfældet er det med lejemålet i stueplan, fremstår disse lejligheder også gennemgribende renoveret med køkken og bad af høj standard. Overordnet set en præsentabel og attraktiv mindre boligudlejningsejendom med en god størrelse for de enkelte lejemål. Et større stuelejemål, der henvender sig til den nystiftede familie og 2 mindre lejemål, som oftest vil være passende for den studerende.

Facaden mod Falstersgade og mod haven er malet i en mørk blå nuance. Taget er et sadeltag belagt med eternitplader. Ejer har alene vedligeholdelsen på for- og bagside, da ejendommen er sammenbygget med den øvrige karrébebyggelse.

Der er relativt gode parkeringsforhold foran ejendommen og kort afstand til busforbindelse og indkøbsmulighed i Super Brugsen i Sjællandsgade.

Ny ejer kan med fordel installere koldvandsmålere, idet lejen der oppebæres i dag, er inkl. vand.

Forslag til anvendelse

Boligudlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
251.364,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.665,-
Årlige driftsudgifter kr.
49.505,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
328,-
Pris i kr.
4.250.000,-
Afkast %
4,78 %
Kr./m²
28.146,-

Lokalet

Etage areal
151 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
210 m²

Faciliteter

Bad
Kælder
Parkeringsforhold
Sadeltag
Køkken

MARKEDSINDEX

NORDJYLLAND / Boligudlejning / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere