SENEST SET
FAVORITTER

Grønnegade 28, 9000 Aalborg

Boligportefølje med 35 beboelseslejemål

35.000.000,-
4,87 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 96 31 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 91204322

5 boligudlejningsejendomme i Aalborg og Nørresundby - Startafkast på 4.87% for investor

Nuværende ejer har i sin ejerperiode haft professionel administrator til at administrere ejendommene, hvorfor ny ejer overtager en portefølje med markedskonforme lejekontrakter- og drift i øvrigt. Der er mulighed for overtagelse af samtlige 35 beboelseslejemål- i én handel eller køb af ejendommene stykvis.

Østergade 53 (Nørresundby). Let overskuelig ejendom med 5 stk. beboelseslejemål, i størrelser fra 42 – 74 kvm. Ejendommen fremstår med pudset facade og sadeltag belagt med eternitplader. Nuværende ejers viceværtlejer pt. de på ejendommen værende udhuse/depotrum jf. lejeoversigten.

Østergade 65(Nørresundby) er en markant hjørneejendom på hjørnet af Engvej og Østergade med et mangeårigt erhvervslejemål (”Frisør Stina”) og 6 stk. beboelseslejemål, heraf et stor lejemål i stueetagen, der tidligere har været beboet af forhenværende ejer, og derfor fremstår i yderst fornuftig stand. Der er mulighed merindtægt ved udlejning af ejendommen nordvendte gavl til reklame.

Heravej 115 (Gug, Aalborg SØ). Nyopført ejendom i lejeretlig forstand, hvor ved at der er fri lejefastsættelse. Ejendommen overtages inkl. byggetilladelse til 2 yderligere lejligheder, der kan indrettes i det nuværende indgangsparti/fællesareal. Der er endvidere mulighed for udstykning af ejendommen i ejerlejligheder.

Grønnegade 28 (Vejgaard). Klassisk etageejendom med lejefastsættelse efter ’det lejedes værdi’, da ejendommen er et småhus i lejeretlig forstand. Forholdsvis små lejemål med høj genudlejningshastighed. Adgang for lejerne til hyggeligt gårdmiljø.

Skovvej 19 (Nørresundby) er godt beliggende i den centrale del af Nørresundby med kort afstand til budlinje, indkøbsmuligheder mv. Ejendommen er af røde teglsten og indeholder i et forhus 5 stk. beboelseslejemål.

En attraktiv investeringsmulighed med lejemål godt placeret i den centrale del af Nørresundby og i de populære Aalborg-bydele Vejgaard og Gug

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
2.203.296,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
825,-
Årlige driftsudgifter kr.
548.852,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
205,-
Pris i kr.
35.000.000,-
Afkast %
4,87 %
Kr./m²
13.104,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
2671 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Depotrum
Fællesareal
Gårdmiljø
Indgangsparti
Sadeltag
Teglsten
Depotrum
+Mere

MARKEDSINDEX

NORDJYLLAND / Boligudlejning / - Mar2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK