SENEST SET
FAVORITTER

Søndergade 45, 9000 Aalborg

Flot udlejningsejendom

13.750.000,-
4,02 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 96 31 XX XX Se nummer
E-mail xx@thorkild-kristensen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 100000061

Centralt beliggende i Aalborg

Flot og centralt beliggende udlejningsejendom

Meget centralt beliggende udlejningsejendom med 8 attraktive boliglejemål, 1 erhvervslejemål i kælder og parkering i gården. Ejendommen fremtræder i god og opdateret stand med 2 nyindrettede lejligheder på 3. sal fra 1988. Ejendommens øvrige lejligheder er løbende blevet renoveret hvor lejlighederne bl.a har fået indrettet gode store badeværelser, nyere rødt tegltag, plasticvinduer, vandskurret facade mod gården, flot opgang med branddøre, porttelefon. Dejligt lyse og rummelige lejligheder. Perfekt placering tæt på Nordkraft, Havnefronten og Musikkens Hus

Lejemålene

Ejendommens lejemål består af en god og attraktiv blanding af 2, 3 og 4 - værelses lejligheder fra 70 m² op til 99 m². Lejlighederne fra stueplan op til og med 2. sal, er indrettet med nyere, rummelige køkkener og egne toiletter, hvor de enkelte lejemål løbende er blevet indrettet gode badefaciliteter ved at inddrage en del af køkkenarealerne. Lejlighederne fremtræder generelt i god stand med rigtig gode lysindfald.

Lejlighederne i tagetagen blev indrettet i 1988 ligeledes med lyse, rummelige køkkener og store badeværelser med lyse vægfliser og vinylgulv. Lejlighederne har fritliggende hanebånd og fremtræder meget charmerende med god lysindfald fra veluxvinduerne.

Erhvervslejemålet i kælderen består af ca. 60 m² til kontor eller lignende. Der er adgang til badefaciliteter ligesom der er etableret køkken.

Til brug for lejerne er der lavet fællesvaskeri i kælderen, dog har flere af lejerne egne vaskemaskiner i lejlighederne.

I forbindelse med gårdsaneringen blev der monteret aflåselig port. Lejerne har adgang til fælles gårdanlæg med cykelparkering og hyggekroge ligesom der er 4 garager og 5 opmærkede parkeringspladser.

Ejendommen er beliggende i området omkring Nordkraft og det nye Musikken Hus. Der er meget kort afstand til hele gågademiljøet ligesom man kan nå de rekreative områder ved Aalborg havnefront og Østre Anlæg på få minutter.

Ejendommen er omfattet af reglerne om separatkloakering, hvorfor sælger i denne forbindelse indhenter tilbud for udførelsen. Det kan i forbindelse med en handel aftales, om sælger forestår separatkloakeringen forinden en overtagelse.

Forslag til anvendelse

Udlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
704.940,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
945,-
Årlige driftsudgifter kr.
157.119,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
211,-
Pris i kr.
13.750.000,-
Afkast %
4,02 %
Kr./m²
18.432,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
746 m²
Sekundært areal
60 m²
Grund areal
587 m²

Faciliteter

Hanebånd
Cykelparkering
Gårdanlæg
Kælder
Parkering
Tegltag
Toiletter
Vinylgulv
Port
Køkken
Cykelparkering
Parkering
+Mere

Teknik

Porttelefon

MARKEDSINDEX

NORDJYLLAND / Boligudlejning / - Mar2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK