Support +45 93 98 98 98

Bekræft venligst ved at redigere din brugerprofil, at vi må sende dig en e-mail når vi får nye erhvervslokaler som matcher dine ønsker i dine søgeagenter. Du kan til enhver tid framelde dig søgeagenterne igen.

OK GØR DET NU
2
2
0
0
1
EJENDOMME LIGE NU

Attraktiv boligudlejningsejendom

Helgolandsgade 31, 9000 Aalborg


Tilbage til emneoversigten (den side du kom fra)
Print


Beliggende i Aalborg Vestby

Attraktiv boligudlejningsejendom med 12 boliglejemål sælges.

Ejendommen er beliggende i den attraktive bydel Aalborg Vestby, hvor der bl.a. er kort afstand til den hyggelige bådehavn, der året rundt summer af liv ved de små lækre restaurationer. I Vestbyen finder du også Haraldslund, der udover svømmehal, også har et rigt udbud af fitnesshold, træningsfaciliteter og wellness. Vestbyen er velforsynet med dagligvareforretninger og mange små hyggelige butikker langs Kastetvej. Aalborg Vestby er og bliver et særdeles attraktivt sted at bo for såvel unge som ældre.

Ejendommen består af to opgange beliggende Helgolandsgade 31-33 samt baghuset Helgolandsgade 33a. De 12 lejligheder i ejendommen består af

" 6 stk. 4-værelseslejligheder
" 5 stk. 3-værelseslejligheder
" 1 stk. 2-værelseslejlighed

Ejendommen er en tidligere andelsboligforening, hvorfor lejlighederne fremstår i varierende indretning og stand. Størstedelen af lejlighederne er i særdeles god stand med nyere køkkener og badeværelser. 6 af lejlighederne i Helgolandsgade 31-33 har endvidere store altaner.

Bygningerne, der er opført i teglsten og fremstår udvendigt i god stand, er beliggende i et hyggeligt gårdmiljø med grønne områder, legeplads mv.

Da ejendommen er en tidligere andelsboligforening med flere end 6 lejemål pr. 01.01.1995, er den omfattet af reglerne om omkostningsbestemthusleje jf. Boligreguleringsloven, herunder bindingspligtig i Grundejernes Investeringsfond. Ejendommen er på nuværende tidspunkt ikke registeret hos Grundejernes Investeringsfond, hvorfor køber er opmærksom på evt. fremtidige indbetalinger samt krav om indbetaling for tidligere år.
VIS MERE
SE HOS MÆGLER

Transport & infrastruktur

Boligudlejning Husk
Sag nr: I1610-23
Pris i kr.
22.850.000
Afkast %
3,71
FÅ MERE INFORMATION
AFSEND TIP
FÅ INFORMATION - KLIK HER
Ved at klikke på ”få information” accepterer du, at mægler/udbyder af dette emne sender dig sine prospekter og kan kontakte dig pr. e-mail og telefon samtidig accepterer du at Ejendomstorvet.dk sender dig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
TIP EN VEN OM EJENDOMMEN
Boligudlejning
Areal
Etage areal
1215 M2
Sekundært areal
0 M2
Grundareal
841 M2
Priser
Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0
Årlig lejeindt. pr. etage m2 kr.
0
Årlig driftsudgifter kr.
238.620
Årlig driftsudgift. pr. m2
196
Pris i kr.
22.850.000
Afkast %
3,71
Energimærke
Afstand til nærmeste
Bus
-
Tog
-
S-tog
-
Metro
-
Motorvej
-
Diverse
Afskrivningsberettiget
Nej
Projekt ejendom
Nej

Lignende resultater i området

Renoverede boliglejemål - AFKAST 4,5%

Sted:Aalborg

Type/m2:Boligudlejning / 1067 m2

SE EJENDOM