SENEST SET
FAVORITTER

John F. Kennedys Plads 1F, 9000 Aalborg

Samme lejer siden 2002

95.000.000,-
6,97 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9813 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 6231111

Triple net lejekontrakt - moderniseret biograf

Investeringen i erhvervsejerlejligheden tilbyder stabilitet og langsigtet vækst. Lejeren, Nordisk Film Biografer, er en anerkendt nøgleaktør i under-holdningsbranchen og absolut markedsleden.

Herudover er de særdeles økonomisk velfunderede, hvilket deres regnskaber underbygget Dette er en unik mulighed for at investere i stabilt cash-flow med en solid og loyal lejer.

Modernisering af erhvervslejligheden
Nordisk Film Biografer har investeret betydeligt i ombygning og modernisering af erhvervs-ejerlejligheden, med en samlet investering på ca. 15.000.000kr. i 2022., hvoraf udlejer har bidraget med 50%. Denne investering viser en stærk tilknytning til placeringen, og et ønske om at drive biograf herfra mange år fremadrettet.

En attraktiv lejekontrakt
I lejekontrakten med Nordisk Film Biografer er der en garanti for økonomisk stabilitet og forpligtelse. Lejekontrakten kan anses som en triple-net, hvor lejer Nordisk Film Biografer afholder alle udgifter, eksklusiv udlejers administration, hvilket sikrer et stabilt cash-flow. Det bemærkes at såfremt driftsudgifterne årligt stiger mere end 6% afholdes disse af ejer.

Erhvervsejerlejligheden, hvori Nordisk Film Biografer er lejer, er blevet ombygget og moderniseret i 2022 til en topmoderne biograf, hvor elektroniske luksus lænestole og moderne kiosk- og foyerområder skaber en unik atmosfære for besøgende gæster.

Nordisk Film Biograf har oplevet høj kundetilfredshed via den moderne meroplevelse, renoveringen har skabt i biografen.

Nordisk Film Biografer har været en lejer siden 2002, og i denne periode har de oplevet stabilitet og stort kundegrundlag. Erhvervsejerlejlighed er beliggende i Kennedy Arkaden, hvilket er en helt central placering i hjertet af Aalborg

Forslag til anvendelse

Kiosk

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
6.685.024,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.621,-
Årlige driftsudgifter kr.
25.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
6,-
Pris i kr.
95.000.000,-
Afkast %
6,97 %
Kr./m²
23.030,-

Lokalet

Etage areal
4125 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Teknik

Net

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere