SENEST SET
FAVORITTER

Aftenvej 23, 9220 Aalborg Øst

Budfrist 20. maj 2022

6.000.000,-
-0,19 %
Pris i kr. - Projekt Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9813 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 8220232

Spændende projektejendom udbydes for TECHCOLLEGE

Nærværende salgsopstilling er udarbejdet med henblik på sælgers ønske om salg af ejendommen. Henset til at der for sælger er krav om at salg af ejendomme sker ved offentligt udbud, er den anførte salgspris på kr. 6.000.000 en vejledende prissætning. Sælger vil med sædvanlig markedsføring af ejendommen sikre at ejendommen udbydes bredt. Dette indebærer, at køber opfordres til at fremkomme med tilbud om køb af ejendommen på de angivne vilkår inden den 20. maj 2022 kl. 10.00.

Købstilbud kan være betinget af købers juridiske og finansielle godkendelse med frist på maksimal 3 uger.

Snarest muligt efter modtagelse af købstilbud tager TECHCOLLEGE stilling til de pågældende købstilbud og meddeler accept eller afslag eller søger at opnå overbud. TECHCOLLEGE er således ikke forpligtet til at sælge ejendommen, men kan forkast samtlige tilbud eller vælge frit mellem afgivne tilbud eller søge overbud.

Køber skal senest 30 dage efter modtaget accept på købstilbud stille en anfordringsgaranti fra pengeinstitut på 3.000.000 kr. til sikkerhed for opfyldelse af købers forpligtelser. Overtagelsesdagen fastsættes til den 01.08.2022. ~~~~~

Aftenvej 23 fremstår som en unik og attraktiv projektejendom beliggende i et spændende udviklingsområde. Det forventes at Øster Sundby qua sin attraktive placering nær Aalborg og motorvejsnettet vil en opleve en stor udvikling i de kommende år med etablering af både parcelhusgrunde og rækkehuse.

Aftenvej 23 har et matrikulært grundareal på 4.384 m², og på grunden ligger et stuehus på 274 m boligareal samt en 3-længet gård på 1.165 m², hvormed ejendommens samlede bebyggede areal udgør 1.439 m².

Den nuværende kommuneplan 4.10.L1 Øster Sundby tillader 25 % bebyggelser for åben-lav bolig og 40 % for anden bebyggelse samt max 1, 1/2 etager.

Det er købers ansvar at undersøge fremtidige forhold i henhold til udvikling af ejendommen samt afholde alle udgifter i forbindelse med yderligere tilslutning til diverse forsyningsselskaber i forbindelse med et evt. kommende byggeri.

Øster Sundby er beliggende ca. 5 fem kilometer øst for Aalborg Centrum. Kvarteret udgør den nordvestlige del af Aalborg Øst. I dag er Øster Sundby tæt på at være vokset sammen med bl.a. Vejgaard og Nørre Tranders. Øster Sundby ligger ved Nordjyske Motorvej.

Forslag til anvendelse

Projektejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
11.746,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
8,-
Pris i kr.
6.000.000,-
Afkast %
-0,19 %
Kr./m²
4.170,-

Lokalet

Etage areal
1439 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4384 m²

Faciliteter

Gård

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere