Brødstedlundvej 2, 8960 Randers SØ

Erhvervsejendom med stor grund

6.800.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 86 20 XX XX Se nummer
E-mail xx@nybolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 1190208Type : Grunde

Erhvervsgrund med stor grund nær Randers Havn

Ejendommen har en attraktiv beliggenhed for pladskrævende aktiviteter pga. de optimale tilkørselsforhold til E45, Grenåvej og Aarhusvej.

Det samlede grundareal er på 25.806 m² og består af Brødstedlundvej 2 = 13.700 m² og Brødstedlundvej 4 = 12.106 m². Lokalplan for grundene er nr. 179 - Delområde 3.
Grundene må kun benyttes til erhvervsformål. Der må kun opføres eller indrettes bebyggelse til eller udføres erhverv som følgende : Industri og værkstedsvirksomhed samt lagervirksomhed. Der må ikke indrettes boliger på grundene. Der må dog også opføres forretningsvirksomhed, som har tilknytning til de pågældende erhverv, eller som efter byrådets skøn naturligt finder plads i området. Der må dog ikke inden for området drives handel med dagligvarer eller foregå anden detailhandel. Grundene må ikke udstykkes med en størrelse, der er mindre end 1.500 m².
Der må bebygges med 50% af grundarealet.

Ved udbygning af Randers havn kommer der en ny direkte vejforbindelse fra Grenåvej til Ørneborgvej og ned på Tronholmen. Herved får en fremtidig virksomhed på Brødstedlundvej nem adgang til havnen.

Økonomi

Pris i kr.
6.800.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
36.039,-

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
25806 m²

Faciliteter

Udbygning

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere