Haraldslundvej 11, 8382 Hinnerup

Selskabs-og kursuscenter

7.975.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 87 30 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet

Vil du gerne flytte til noget bedre og have en god oplevelse

Så gør det til den bedste pris og god kvalitet med HELP2MOVE
Lad os gratis rådgive dig om din relokation og sørge for, at du får de bedste tilbud på de services du har brug for.

Jeg accepterer hermed, at HELP2MOVE modtager mine indtastede oplysninger og kan kontakte mig pr. e-mail og telefon. Ejendomstorvet.dk er udelukkende formidler og opbevarer ikke dine oplysninger. Se mere i vores privatlivspolitik
Jeg accepterer ovenstående betingelser
Få tilsendt dine gratis tilbud
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
GRATIS FLYTTETILBUD
Luk
Sagsnummer: 80201841Type : Andre typer

Selskabs-, kursus-, og konferencecenter? Bed & breakfast? Rekreation i smuk natur?

Selskabs-, kursus-, og konferencecenter? Bed & breakfast? Rekreation i smuk natur? •Beliggende i naturskønt område i Hinnerup nord for Aarhus•Nyere og charmerende bjælkehytter i gode kvalitetsmaterialer•Service, industrikøkken, senge, AV-udstyr, mv medfølger •Festsal, bjælkehuse og -hytter, tennisbane, petanquebane og egen skov•Mulighed for overtagelse af ordrebog Selskabs-og kursuscenteret er beliggende for enden af en lukket vej i naturskønne omgivelser nord for Aarhus. Foruden den store grund med egen skov består ejendommen af flere bygninger. Bjælkehus 1: Opført i 2004 og fremstår næsten som nyt, idet det kun har været beboet i ganske kort tid. Huset er bygget som villa, men er i dag indrettet med 5 værelser, opholdsstue, 2 badeværelser og stort køkkenafsnit. De store vinduespartier giver udsigt til området, skoven og dyrehegnet med krondyr. Dyrehegnet kan tilkøbes ejendommen.Bjælkehus 2: Opført i 2007. Husets stueetage indeholder 8 værelser med eget bad og toilet. 1. sal er indrettet som konferencelokale, køkken og toiletfaciliteter. Lokalet er godkendt til 80 personer.Hytte 1 og 2: Begge hytter indeholder 2 værelser. Hvert værelse har eget badeværelse.Festsalen: Synlige hvidmalede bjælker og de mange spots imellem sænker lofthøjden og giver en god stemning. Der er valgt dæmpede rolige farver, som ikke dominerer et festdækket bord.Salen er godkendt til 80 personer og således velegnet til selskaber, møder, foredrag, konferencer m.v. Salen er udstyret med AV-udstyr. I forlængelse af festsalen findes et lokale, der er indrettet som slyngelstue med poolbord og bar. Industrikøkkenet er indrettet i 2006 og overdrages med alt i inventar.

Forslag til anvendelse

Breakfast
Konferencecenter
Bar

Økonomi

Pris i kr.
7.975.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
1106 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
45000 m²

Faciliteter

Køkken
Bad
Bjælker
Toilet
Av
Opholdsstue
Udsigt
Køkken
Bad
+Mere

Teknik

Industrikøkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere