Danmarksgade 4A, 9900 Frederikshavn

Frederikshavn - centrum

1.150.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 98 43 XX XX Se nummer
E-mail xx@calundan.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: DKGA4AType : Andre typer

Kombineret bolig- og erhvervsejendom

Har du en igangværende forretning eller ønsker du at opstarte en og samtidig kombinere forretningsadressen med din bolig.... så har du nu muligheden for at erhverve denne ejendom som foruden den 138 m² store og flotte lejlighed beliggende på 1. sal også har et erhvervslokale på 141 m² i stueplan og som senest har været anvendt til frisørsalon.

Forretningslokalet vil være anvendeligt til rigtig mange formål ligesom det nemt vil kunne opdeles i 2 separate enheder med hver sin ind- og udgang mod Danmarksgade.

Ejendommen er synligt beliggende i den nordlige del af Danmarksgade og passeres dagligt af masser af såvel gående som kørende trafik. Kunderne har nemt til parkering idet der lige uden for døren er offentlige p-pladser mens der er 3 private parkeringspladser i baggården hvor der desuden også er en god flisebelagt terrasse som tilhører ejeren.

Erhvervslejemålet indeholder:
Forretningslokale som strækker sig i hele ejendommens længde og med 6 gode vinduespartier og 2 ind- og udgange som vender ud mod Danmarksgade - Kundetoilet med håndvask - Baglokale/kontor - Lagerrum hvorfra der er udgang til baggården med terrasse og 3 p-pladser.

Lejligheden indeholder:
Flot og funktionelt køkken med keramisk komfur, emhætte, opvaskemaskine og amerikansk køleskab - 2 gode børneværelser - Soveværelse med skydedørsgarderobe - Kombineret opholds- og spisestue med brændeovn - Bryggers med bord og vask samt plads til vaskemaskine og tørretumbler - Dejligt badeværelse med spa, skabs- og bordarrangement med helstøbt vask - Stor mellemgang med dør til trappenedgang - Lille opbevaringsrum.

Forslag til anvendelse

Forretningslokale
Bolig
Frisørsalon

Økonomi

Pris i kr.
1.150.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
38.286,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
137,-

Lokalet

Etage areal
279 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
210 m²

Faciliteter

Køkken
Badeværelse
Brændeovn
Kundetoilet
Lagerrum
Opbevaringsrum
Parkering
Spa
Terrasse
Køkken
Parkering
+Mere

Teknik

Håndvask
Komfur
Køleskab
Opvaskemaskine
Tørretumbler
Vaskemaskine
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
;