ANDRE TYPER TIL SALG

Ålborgvej 93B, 9300 Sæby

Facadestærk erhvervsejendom

6.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 98 42 XX XX Se nummer
E-mail xx@nybolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Vi har erfaring med, at der er rigtigt mange ting der skal ordnes i forbindelse med flytning til nye lokaler. Klik på ydelserne her og modtag gratis uforpligtende tilbud fra godkendte leverandører...
Flytning
Tekniske installationer
Rengøring
Kontormøbler
Catering og kantine
Byggeri
Jeg accepterer hermed, at HELP2MOVE modtager mine indtastede oplysninger og kan kontakte mig pr. e-mail og telefon. Ejendomstorvet.dk er udelukkende formidler og opbevarer ikke dine oplysninger. Se mere i vores privatlivspolitik
Jeg accepterer ovenstående betingelser
Få tilsendt dine gratis tilbud
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
GRATIS FLYTTETILBUD
Luk
Sagsnummer : E2688

Facadestærk erhvervsejerlejlighed

Beskrivelse
EjerlejlighedenÅlborgvej 93B er beliggende i sydlige del af Sæbys erhvervsområde med kort afstand til motorvejen E45, og fra ejendommen er der kun ganske få kilometer ind til Sæby by. De nærmeste naboer i området er Bygma og Falck.

Ejendommen har en facadestærk beliggenhed, da den er placeret direkte ud til den tidligere hovedvej og meget trafikerede Ålborgvej. Til ejendommen er der gode tilkørselsforhold fra Ålborgvej, og der er parkeringspladser lige udenfor døren. Med et samlet etageareal på 3.375 m² har ejendommen en størrelse, der kan imødekomme de fleste pladskrævende virksomheder.

Ejendommen har mange anvendelsesmuligheder, og der kan med fordel laves en opdeling i flere enheder. Ved ejendommens ankomstparti er der en stor administrationsdel med tilhørende kontorer, konference- og mødefaciliteter, fordelt i stueplan og på 1. sal. Endvidere forefindes der flere rummelige industrihaller med store porte, og hallerne kan benyttes til lager, værksted m.v. herunder både til lastbiler, personbiler eller andet materiel. Den store ejendom rummer ligeledes kantine og omklædningsrum.

Alt i alt en særdeles spændende erhvervsejendom med mange muligheder, der skal ses og opleves.

Anvendelsesformål
Ejendommen vil i henhold til gældende lokalplan kunne anvendes til lettere erhvervsformål som lager, kontorer, garage, værkstedsfaciliteter, beredskabsstation, brand- redning- og vagtvirksomhed med dertilhørende faciliteter. Der kan forventes at være mulighed for udvidelse af anvendelsesbestemmelsen ved ny lokalplanlægning, svarende til anvendelsesbeskrivelsen i den gældende kommuneplanramme, der fastlægger området til store specialbutikker med særlig pladskrævende varegrupper, lettere industri, lager-, værksteds-, forretnings- og servicevirksomhed.

Vejledende pris
Ejendommen udbydes til salg for Frederikshavn Kommune med en vejledende pris på kontant kr. 6.000.000,00.

Generelle betingelser
Generelle betingelser af den 1. april 2015 for Frederikshavn Kommunes salg af fast ejendom er gældende. Se vedlagte betingelser. De generelle betingelser gælder i det omfang, de ikke er i strid med udbudsmaterialet, der gælder forud for de generelle betingelser.

Lov om offentligt udbud m.v.
Ejendommen udbydes til salg efter reglerne i Lov om offentligt udbud ved salg af kommunens faste ejendomme - Bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 samt i overensstemmelse med de vilkår, der er fastlagt i udbudsmateriale med tilhørende bilag.

Bud
Særlig tilbudsblanket skal anvendes. Blanket fås sammen med udførligt udbudsmateriale.

Ved afgivelse af tilbud skal der vedlægges en erklæring på budsummens berigtigelse fra anerkendt pengeinstitut udstedt indenfor de seneste 3 måneder. Erklæringen skal være underskrevet af udsteder.

Købstilbud skal vedlægges bekræftet med kopi af billedlegitimation, hvis budgiver er privatperson - og bekræftet tegningsudskrift fra Erhvervs- og Selskabsstyrelsen, såfremt budgiver er et selskab.

Forslag til anvendelse

Værksted
Forretning
Lager

Økonomi

Pris i kr.
6.000.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
173.283,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
26,-

Lokalet

Etage areal
6750 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
14581 m²

Faciliteter

Garage
Kantine
Mødefaciliteter
Omklædningsrum
Parkeringsplads
Port
Kantine
Værksted
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere