Ledige erhvervsgrunde til salg på Fyn

Er du på udkig efter en ledig erhvervsgrund til salg eller til leje på dejlige Fyn? Så kig med her på Ejendomstorvet.dk, hvor du er garanteret det bedste udbud og udvalg af alle slags grunde: projektgrunde, byggegrunde, grunde til forskelligt erhverv og meget mere. Som Danmarks førende erhvervsportal får du lige nu et stort udvalg af mange erhvervsgrunde fra mere end 200 af landets dygtigste erhvervsmæglere.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Se det store udvalg af grunde til salg og leje

Her på siden får du hele udvalget af ledige grunde til leje og ledige grunde til salg på Fyn - lige fra grunde ud mod vandet til grunde inde i centrum af Odense.

Fyn er ideel til erhvervsgrunde

Fyn ligger mellem Sjælland og Jylland og er forbundet med resten af Danmark via Lillebælt- og Storebæltsbroen. Fyn byder på storslåede naturområder, tætte byer og attraktive erhvervsområder langs med motorvejen og andre centrale veje. Derfor kan du helt sikkert også finde en erhvervsgrund, som passer til dit erhverv i et område, som passer til dit behov og dine ønsker.

Mange forskellige grunde på Fyn

Når der er tale om grunde til salg og leje på Fyn, er der mange forskellige slags grunde i udbud:

Der kan sagtens være et overlap af, hvad de forskellige typer af grunde kan bruges til.

Find grunde til salg og grunde til leje på Fyn

Når du leder efter en grund, har du måske allerede tænker over, om du vil leje eller købe grunden. Her på siden ser du både erhvervsgrunde til salg og leje, men læs med herunder, hvis du enten søger en erhvervsgrund til salg på Fyn eller en erhvervsgrund til leje på Fyn.

Find grunde til salg på Fyn

Der er helt klart flere grunde til salg på Fyn end der er mulighed for at leje en grund. De fleste ønsker dog også at købe en grund fremfor at leje den.

Du kan se alle ledige grunde til salg på Fyn lige her, hvis du drømmer om at købe en erhvervsgrund.

Lej grund på Fyn

Interessen og udbuddet for at finde en grund til leje på Fyn er generelt mindre, end hvis du vil købe en grund. Du kan se alle ledige grunde til leje på Fyn lige her.

Stor grund til salg på Fyn nær havet

Søg efter grunde på Fyn mere effektivt

Du kan bruge vores filtermenu til at gøre din søgning hurtigere og mere effektiv. Alt du skal gøre er at filtrere din søgning oppe i venstre side, hvor du kan filtrere ud fra disse:

I takt med, at du indstiller dine søgekriterier, vil du også se at mængden af ledige erhvervsgrunde tilpasser sig til de grunde, som passer til dine kriterier. Har du ikke fundet en ledig grund til salg eller leje på Fyn, kan du med fordel oprette en søgeagent, og lad Ejendomstorvet.dk skanne markedet fremadrettet.

Få besked om nye grunde på Ejendomstorvet.dk

Du kan oprette en gratis søgeagent allerede i dag. Alt du skal gøre er at oprette dig med din e-mail og indsætte de søgekriterier, som du har for din ledige grund på Fyn. Herfra vil Ejendomstorvet.dk skanne markedet og give dig besked, så snart der kommer ledige erhvervsgrunde på Fyn.

På den måde kan du bruge din tid på det, som er vigtigt for dig - og så holder vi dig underrettet imens.

Ledig grund på Fyn i attraktivt erhvervsområde

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan man købe og leje grunde?

Du kan leje og købe grunde i hele Danmark på Ejendomstorvet.dk - herunder på Fyn. Vi tilbyder det fulde overblik, og derfor er vi også Danmarks førende erhvervsportal. Som Danmarks førende portal kan du købe grunde i hele landet: lige fra ledige grunde i den pulserende by Odense til grunde i de små, charmerende flækker på Fyn.

Hvordan finder man en ledig erhvervsgrund?

Du finder nemmest din nye grund ved at gå ind på ejendomstorvet.dk. Her vil du se hele markedet udvalg fra mere end 200 mæglere, og du kan nemt sortere ud fra kriterier som beliggenhed, areal, pris mm.

Hvorfor kan jeg gratis søge efter grunde til salg og leje på Fyn på Ejendomstorvet.dk?

På Ejendomstorvet.dk er det gratis at søge efter ledige grunde til salg og leje på Fyn, da vi er en forening uden personlig profit. Vi har mere end 200 af landets bedste erhvervsmæglere tilknyttet, så du er garanteret det bedste udvalg - helt gratis.

Kan man sortere efter pris og størrelse, når man søger efter grunde til salg og leje på Fyn?

På ejendomstovet.dk kan du nemt og hurtigt sortere din søgning ud fra forskellige parametre, såsom pris, størrelse, beliggenhed og meget mere. Find hurtigt din nye og ideelle grund her