SENEST SET
FAVORITTER

Nørregade 8G, 8850 Bjerringbro

Kan handles som portefølje

2.645.000,-
10,87 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5858 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 75100558

Kan handles som portefølje med Nørregade 8G, 11 og 18A

- Blandet investeringsejendom og erhvervslejlighed centralt placeret i Bjerringbro centrum
- Boliglejemål på 1. sal på hele 135 m²
- To erhvervslejemål på hhv. 55 og 80 m² i stueplan
- Ejerlejligheden er på 92 m²
- Stor gårdhave med carport og direkte adgang til offentlig p-plads
NØRREGADE 11
Velbeliggende blandet investeringsejendom centralt beliggende på gågadestrøg i Bjerringbro. I stueplan findes 2 præsentable erhvervslejemål på hhv. 55 og 80 m²– begge med stor synlighed mod Nørregade. Bag ejendommen findes offentlig p-plads med ca. 60 p-pladser. Det mindste erhvervslejemål på 55 m² er lejet ud til en veldrevet frisørsalon, og udover selve salonen rummer lejemålet et kontor på ca. 9 m² og et
køkken. Ved siden af frisøren ligger en veldrevet cafe/take away på 78 m² med synlig og præsentabel facade mod Nørregade. Caféen er indrettet med restaurant, køkken, toiletter, og disponibelt rum. Inventar kan medkøbes i handelen på både frisør og café. På 1. salen ligger et stort og velindrettet boliglejemål på hele 135 m² – udover entre og stort U-køkken indeholder lejemålet 2 store stuer, 3 gode værelser, og badeværelse samt toilet. Mod vest kan aftensolen nydes på altanen, og fritiden nydes uforstyrret i den lukkede gårdhave. Bilen kan parkeres i carport med direkte udkørsel til offentlig p-plads.
NØRREGADE 18A
På hjørnet af Realskolevej og Nørregade centralt beliggende i Bjerringbro finder man Andelsboligforeningen ”Nørrebo” opført i 1992. Ejendommen indeholder 5 ejerlejligheder, hvoraf vi udbyder lejlighed nr. 1 til investering. Ejerlejlighed nr. 1 er på 92 m² og har igennem mange år været lejet ud til ”Pizzaria Italiano”, som er særdeles velrenommeret i Bjerringbro og omegn. De særdeles præsentable og lyse lokaler indeholder restaurant, køkken, reception, gæstetoilet og opvaskefaciliteter. I kælderen under restauranten er der god plads til varer, udemøbler og fadølsanlæg mv.
BELIGGENHED
Bjerringbro er en stationsby i Midtjylland med 7.379 indbyggere på begge sider af Gudenåen i den 2–3 km brede Gudenådal og er begyndt at kravle op ad dalens nord- og sydside. Bjerringbro ligger i Viborg Kommune, som hører under Region Midtjylland. Der er 24 kilometer til regionshovedbyen Viborg, 29 kilometer til Silkeborg, 30 kilometer til Randers og 50 km til Aarhus. Byen er præget af den store industrivirksomhed Grundfos nord for rute 525 i den østlige ende af byen. Herudover har byen et sædvanligt forretningsliv med butikker, håndværkere, liberale erhverv og en række mindre virksomheder. I kontorhotellet Base Business Bjerringbro, hvor en del iværksættere og mindre virksomheder har til huse. I byen findes der syv supermarkeder, hvilket er et resultat af de mange pendlere, der ofte handler, før de tager hjem.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
153.600,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
569,-
Årlige driftsudgifter kr.
42.995,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
159,-
Pris i kr.
2.645.000,-
Afkast %
10,87 %
Kr./m²
9.796,-

Lokalet

Etage areal
270 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
302 m²

Faciliteter

Badeværelse
Gæstetoilet
Gårdhave
P-plads
Reception
Køkken
Kontor

MARKEDSINDEX

VESTJYLLAND / Kontor / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere