SENEST SET
FAVORITTER

Reberbanen 11, 8800 Viborg

Retlinet domicil i centrum af Viborg

13.500.000,-
7,15 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7262 XX XX Se nummer
E-mail xx@wulffpartnere.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 19500000246

I centrum af Viborg er denne ejendom nu ledig for salg eller leje.

I centrum af Viborg er denne ejendom nu ledig for salg eller leje. Ejendommen har senest været anvendt til social- og sundhedsskole og har derfor adskillige anvendelsesmuligheder, for eksempel kontor, klinik, undervisning, fitness, dansestudie eller domicil.
 
Ejendommen er opført i 2001 efter tegninger af ERIK Arkitekter og byder på et samlet etageareal på 1.148 kvadratmeter i to plan. Der vil ved behov eventuelt være mulighed for udvidelse af etagearealet i de to atriumgårde på hver side af bygningen.
 
Ejendommen har en spændende og retlinet arkitektur og planløsning med forskudte plan, atriumgårde og store glaspartier, der skaber en lys og luftig atmosfære. Dertil kommer komfortable features som ventilationsanlæg, udvendige solgardiner og ikke mindst elevator, som gør ejendommen handicapvenlig. Bygningen opvarmes med fjernvarme. Ejendommen har 15 parkeringspladser under tag, og lige bag ved ejendommen findes desuden stor, offentlig parkeringsplads.
 
Ejendommen er opført i to plan, som forbindes af trappeløb i begge ender og i midten af bygningen samt af elevator. Stueplan er i dag indrettet med blandt andet tre store undervisningslokaler, kontor, mødelokale, depotrum, garderobe og adskillige toiletter.
 
På 1. sal findes yderligere tre store lokaler, der lige som lokalerne i stueplan kan omdisponeres og underinddeles i mindre lokaler. Her er derfor mange muligheder for at indrette ejendommen efter jeres behov.
 
Lad Wulff & Partnere, din ejendomsmægler i Viborg, vise jer dette retlinede domicil i centrum af Viborg, der rummer utallige anvendelsesmuligheder.

Forslag til anvendelse

Domicil

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.090.600,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
950,-
Årlige driftsudgifter kr.
138.384,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
121,-
Pris i kr.
13.500.000,-
Afkast %
7,15 %
Kr./m²
11.760,-

Lokalet

Etage areal
1148 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
686 m²

Faciliteter

Atriumgård
Depotrum
Garderobe
Glasparti
Handicapvenlig
Mødelokale
Parkeringsplads
Toiletter
Kontor

Teknik

Elevator
Fjernvarme
Ventilationsanlæg

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere