SENEST SET
FAVORITTER

Storegade 49, 6880 Tarm

Nyrenoverede lejligheder

2.595.000,-
7,58 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7025 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 53556150

Boligudlejningsejendom i Tarm midtby

Her er der tale om en ejendom opført i 1929 i herskabelig stil. Ejendommen har i dag 6 boliglejligheder, carporte og et mindre værksted. Ejendommen består af 4 bygninger hvoraf hovedbygningen er opført i mursten, pudset og hvidmalet. Taget er belagt med skifereternit. Bygningerne kan betragtes som værende i rimelig stand, men kan, med forholdsvis simpelt vedligeholdelsesarbejde, løftes til at fremstå pæn og nydelig.

Sælger oplyser at 5 af de 6 lejligheder fra sommeren 2018 løbende er renoveret og vinduerne fra 2011. Alt i alt en præsentabel ejendom. En af ejendommens nyistandsatte lejligheder på 1. sal kan beskrives som ca. 75 m² med nyt køkken, nye gulve, bevaret gammelt loft med stuk, lister, dobbelt stue en suite, lyst badeværelse og naturligvis nymalet. 2 af lejlighederne har bad/toilet på gangen. Trappeopgangen står foran en renovering og kan med fordel shines op. I kælderen findes fælles vaskefaciliteter til fri afbenyttelse.

Der er meget lav tomgang i lejlighederne og sælger oplyser at lejerne i gennemsnit er i lejemålene minimum to år. Målgruppen af lejere spænder vidt fra studerende til pensionisten, så ejendommen rammer en bred målgruppe af mulige lejere.

Forbrugsudgifterne vand og varme er i dag inklusiv i lejen, og der tilgår fra sælgers side en proces med at få tilrettet lejekontrakterne, således dette fremgår af lejekontrakterne. Lejerne er selvstændigt tilmeldt forsyningsværkerne for elforbrug.

Giv os et kald og aftal en fremvisning allerede i dag.

Udenomsarealer:
I baggården findes parkeringspladser samt 3 carporte der må benyttes af lejerne. Endvidere er bygning 4 en separat carport med port, som i dag fungerer som sælgers værksted. Der er ligeledes installeret kraft.

Område:
Byen Tarm, som ligger med kun 2 km. til Skjerns byskilt og med kun 8 km. til Ringkøbing Fjord, er en lille, men produktiv landsby med omkring 4.000 indbyggere. Byen har både gymnasium og regionshospital, som primært fungerer som et sundhedscenter. Der er en del handels- og butiksaktivitet i byen, således at man i dagligdagen kan forsynes sig inden for bygrænsen. Byen har også folkeskole, daginstitutioner, svømmehal og et godt rigtig godt foreningsliv.

P-forhold:
Parkeringspladser og carporte er i gården.

Forslag til anvendelse

Boligudlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
320.100,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
785,-
Årlige driftsudgifter kr.
119.958,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
294,-
Pris i kr.
2.595.000,-
Afkast %
7,58 %
Kr./m²
6.360,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
408 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
626 m²

Faciliteter

Bad
Toilet
Parkeringsplads
Stuk
Svømmehal
Port
Køkken
+Mere

MARKEDSINDEX

VESTJYLLAND / Boligudlejning / - Sep2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK