SENEST SET
FAVORITTER

Bredgade 40A, 6900 Skjern

Velbeliggende og attraktiv investeringsejendom

4.700.000,-
6,48 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7025 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 53636550

Meget velholdt i en flot klassisk byggestil

I det centrale Skjern finder du denne smukke og ikoniske investeringsejendom, der opført i røde mursten i 1917 og om- og tilbygget i 1974.

Ejendommen fremtræder meget velholdt i en flot klassisk byggestil med røde mursten, tegl, dannebrogsvinduer, rundbue til baggård, kviste og "tårnparti" ud mod hovedgaden, der fremtræder flot velholdt med respekt for denne klassiske arkitektur.

Stueplan er lejet af Thiele optiker, totalt istandsat butik, som står utrolig flot. Herinde er et rum dedikeret til en anden lejer, Audionova, der bidrager til huslejen.

1. salen rummer en lejlighed på hele 150 m2 med højt til loftet, oprindelige plankegulve (delvist gulvtæpper), stort spisekøkken med udgang til stor terrasse, stue en-suite, et indbydende badeværelse, soveværelse, værelse og vaskerum.

2. salen rummer to lejligheder på henholdsvis faktiske 90 og 88 m2, hvortil man tillægger fællesarealer og ender på henholdsvis 110 og 107 m2. Den ene af lejlighederne er istandsat på lige fod med 1. sal og har ligeledes en terrasse. Den anden lejlighed er endnu ikke istandsat.

Den gamle port imellem bygningerne viser om til baggården, hvortil der er to parkeringspladser. Der er ligeledes en byggeret på ca. 70 m2, som man kan bygge på ejendommen, ifølge sælgers oplysninger.


Udenomsarealer:
Ejendommen er beliggende i den centrale del af Skjern, hvor en stor del af byens handelsliv og detailbutikker med dertilhørende aktiviteter findes, og der er i tilknytning hertil gode parkeringsfaciliteter ved området omkring Banegårdspladsen, der ligger lige overfor ejendommen. Fra Banegårdspladsen er der således adgang til offentlige transportmidler for både lejere, og kunderne til Bredgades butiks- og handelsliv.

Nærmeste naboer er Imerco, Vestjysk Bank og Skjern Banegård, der ligger overfor bygningen.

Område:
Skjern er en by i absolut positiv udvikling med ca. 8.000 indbyggere. Byen har et velfungerende handelsliv og flere uddannelsesmuligheder som teknisk skole, handelsskole, VUC og den danske Design- og Håndværkefterskole. Hertil kommer to folkeskoler og en anerkendt privatskole. Der er flere større arbejdspladser, flere butikker udvider, ligesom flere og flere detailkæder finder vej til byen. Af eksempler kan det nævnes, at Normal netop har etableret sig i byen, Kop&Kande er under udvidelse lige Harald Nyborg har etableret sig ved Ringvejen.

Udviklingen og de mange aktiviteter understøttes af Ringkøbing-Skjern Kulturcenter, der er placeret i Skjern. Her finder du løbende koncerter, foredrag og øvrige kulturelle indslag. Skjern Håndbold, byen sportslige flagskib, har hjemsted i byens kulturcenter.


P-forhold:
Der er gode parkeringsfaciliteter i området omkring Banegårdspladsen ligesom der er tidsbegrænset parkering på Bredgade.

Forslag til anvendelse

Butik

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
381.392,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
766,-
Årlige driftsudgifter kr.
75.163,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
151,-
Pris i kr.
4.700.000,-
Afkast %
6,48 %
Kr./m²
9.438,-

Lokalet

Etage areal
498 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
274 m²

Faciliteter

Badeværelse
Baggård
Fællesareal
Kviste
Spisekøkken
Parkering
Plankegulv
Terrasse
Port

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere