SENEST SET
FAVORITTER

Bredgade 70, 6900 Skjern

Spændende investeringsejendom

1.150.000,-
7,45 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7025 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 53533050

Velholdt investeringsejendom i det centrale Skjern

Er du på udkig efter en både spændende og overkommelig investeringsejendom, med mulighed for et godt afkast - så bør du se nærmere på Bredgade 70!

Ejendommen består af et erhvervslejemål i stueplan samt en dejlig velholdt 2-værelses lejlighed på 1. sal.

Ejendommen er løbende vedligeholdt, og senest er der i erhvervsdelen ultimo 2022 blevet skiftet lister, lagt nyt gulvtæppe i baglokale/lager, rengjort og malet, således både erhvervs- og boligdel fremstår i god stand.


Erhvervslejemål:
Erhvervslejemålet består af et i alt 210 m² veludnyttet butiksareal på 178 m² med tilhørende lagerfacilitet, samt en 32 m² kælder.

Butikslejemålet har tidligere været udlejet til en smykke- og urmagerforretning. Det skal her fremhæves, at butikslokalet fremstår lyst og velholdt med lyst gulv, hvidmalede lofter og med 4 facadevinduer ud til Bredgade, således lejer er sikret maksimal eksponering fra de forbipasserende på Bredgade.

Baglokalet er indrettet med både lager, kontor og personalefaciliteter i form af toilet og thekøkken, og fremstår tilsvarende lyst og velholdt. Herudover medfølger kælderareal på ca. 32 m².

Boliglejemål:
Boliglejemålet på 1. sal består af en 2-værelses lejlighed med stue- og køkken i åben forbindelse, lyst og velholdt badeværelses samt tilhørende soveværelse. I tilknytning til lejligheden hører fællesareal i form af trappeopgang og entré med udgang til baggården.

Driftsudgifter:
I erhvervsmålet afregnes forbrugsafgifter med et aconto beløb på henholdsvis 600 kr. (el), 300 kr. (vand og vandafledning) og 600 kr. (varme), der opkræves månedligt.
I boliglejemålet betaler lejer selv for el, mens huslejen indeholder vand og varme, der betales af udlejer. I flg. sælger er det muligt at aflæse el og varme separat for boliglejemålet. Der er dog kun én vandmåler i ejendommen.

P-Plads:
Der er mulighed for at parkere på offentlige p-pladser bag ejendommen.

Området:
Investeringsejendommen er beliggende på Bredgade i den centrale del af Skjern, der sammen med resten af bymidten i Skjern er velafgrænset omkring Bredgade, Østergade og Finderupsvej.
Skjern er Ringkøbing-Skjern Kommunes næststørste by, og byder på et godt og aktivt handelsliv i de rolige omgivelser omkring Bredgade og den centrale bymidte med gode muligheder for de handlende.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
127.200,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
499,-
Årlige driftsudgifter kr.
41.276,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
162,-
Pris i kr.
1.150.000,-
Afkast %
7,45 %
Kr./m²
4.510,-

Lokalet

Etage areal
255 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
198 m²

Faciliteter

Badeværelse
Fællesareal
Gulvtæppe
Toilet
Kælder
Lagerfacilitet
P-plads
Thekøkken
Køkken
Lager
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere