SENEST SET
FAVORITTER

Bryggen 14, 6893 Hemmet

Udlejningsejendom på Bryggen, Nr. Bork

1.950.000,-
7,20 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7611 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 3608-S

Flot beliggenhed med stor synlighed lige ved Bork Havn

Introduktion:
Nordicals erhvervsmægler udbyder denne udlejningsejendom på Bork Havn til salg. Ejendommen har en super synlighed fra gaden, og rummer en pæn og regulær lejlighed til beboelse eller feriebolig på 1. sal og har en indbydende restaurant i stueplan. Begge enheder er udlejet.

Beliggenhed:
Ejendommen har en flot beliggenhed på Bork Havn, omgivet af det livlige ferie- og turistliv, lige ved lystbådehavnen og tæt på Bork Strand og de mange velbesøgte hoteller og campingpladser. Som nærmeste naboer findes Bryggens øvrige restauranter, caféer og hyggelige butikker samt diverse fritids- og aktivitetstilbud. Området er i høj grad præget af ferieby- og turiststemning samt det oprindelige fiskermiljø, som står i fin og charmerende kontrast til hinanden, og giver Bork Havn sit kendetegnende særpræg.

Beskrivelse:
Ejendommen er opført i 1981, jf. BBR i røde mursten og med teglstenstag. Restauranten på Bryggen 14 fordeler sig på 99 m², og er fint indrettet med sans for hygge og detaljer. Der er opstillet barområde og plads til mange spisende gæster. Lokalet er lyst og indbydende og fremstår i pæn vedligeholdelsesmæssig stand. Til restauranten hører også et industrikøkken, hvor alt nødvendigt udstyr og inventar til restaurantdrift findes, herunder bl.a. industriopvaskemaskine, komfur, køler/fryser og friturekoger.
En del af restaurantens serveringsområde er en dejlig overdækket udestue med glastag. Her er også etableret tre skydedørspartier, som kan skydes til side i sommerperioden.

På første salen, Bryggen 24, er der en pæn og velholdt lejlighed på 90 m², jf. BBR. Lejligheden har egen indgang fra det tilhørende lukkede gårdareal. Lejligheden fremstår lys og rummelig, med et charmerende særpræg qua de synlige loftsbjælker. Den indeholder alt hvad boliglejere har brug for, og er indrettet med pænt køkken-alrum, stue med pilleovn, soveværelse og et nydeligt badeværelse. Fra boligen er der en dejlig udsigt til det idylliske landskab på Bork Havn.

Kontakt Nordicals allerede i dag på 7611 0160 og hør mere om denne gode ejendom.

Forslag til anvendelse

Butik

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
156.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
825,-
Årlige driftsudgifter kr.
13.953,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
74,-
Pris i kr.
1.950.000,-
Afkast %
7,20 %
Kr./m²
10.317,-

Lokalet

Etage areal
189 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
210 m²

Faciliteter

Badeværelse
Gårdareal
Loftsbjælker
Køkken

Teknik

Fryser
Komfur
Køl

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere