SENEST SET
FAVORITTER

Bredgade 27, 6900 Skjern

Velbeliggende udlejningsejendom

2.195.000,-
9,62 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7025 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 53551950

Med mulighed for at ændre første sal til boliger

Særdeles velbeliggende udlejningsejendom i hjertet af Skjern lige bag rutebilstationen og ca. 200 meter fra Skjern Banegård.

Ejendommen har mange anvendelsesmuligheder uanset om køber selv ønsker at anvende ejendommen eller udleje den - Eller måske endda ændre første sal til boliger.

Ejendommen er opført i 1969 i gule teglsten med built up tag og indeholder 1 pæn beboelseslejlighed og 3 ledige erhvervslejemål.

Ejendommen er løbende istandsat og fremtræder i en middel vedligeholdelsesmæssig stand, dog vil den relativt let kunne løftes til god stand. Lejligheden på 116 kvm. fremstår pæn med hvide vægge og flotte gulve.

Erhvervslejemålet på 556 kvm. fremstår meget indbydende og lyst med store facadevinduer ud mod den trafikerede hovedgade i Skjern. Erhvervslejemålet er p.t. opdelt i 3 separate lejemål, som alle er til købers fri disposition.
Der er således mulighed for at indrette yderligere 2 beboelseslejligheder i erhvervsdelen på 1. sal for derved at optimere ejendommen - Det vil dog kræve endelig byggetilladelse.

God og anvendelig kælderen på 220 kvm, som kan benyttes erhvervsmæssigt, og som depotrum for eventuelle boliger. Der er anlagt 4 p--pladser foran butikkerne. Derudover er der offentlig parkering lige bag ejendommen

Skjern er en stationsby med ca. 7.820 indbyggere med et godt handelsliv. Skjern er endvidere kendt for et godt foreningsliv, hvor bl.a. Skjern Håndbold i flere år har domineret herre ligaen.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
315.450,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
469,-
Årlige driftsudgifter kr.
102.474,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
152,-
Pris i kr.
2.195.000,-
Afkast %
9,62 %
Kr./m²
3.266,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
672 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
759 m²

Faciliteter

Depotrum
Parkering
Teglsten

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK