SENEST SET
FAVORITTER

Sjællandsvej 5, 7330 Brande

Investeringsejendom i Brande

43.500.000,-
6,28 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7026 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90800001123

Præsentabel investeringsejendom i Brande - fuld udlejet og med lang uopsigelighed

Præsentabel investeringsejendom fuldt udlejet til Mammoet med lang uopsigelighed. Ejendommen fremstår flot med domicilpræg, og der er præsentabel indkørsel og parkeringsplads. Seneste tilbygning fra 2018 er opført med alufacader og mursten.

Administrationsbygningen er opført i 2 etager, med gulvvarme, genvex og udsugning. Seneste udbygning fra 2018 indeholder stort lastbilværksted samt vaskehal og lagerområde. Bygningen er forsynet med 5 høje porte til lastbiler. Der er mulighed for gennemkørsel ved en af portene. Der er møderum, kantine og mandskabsfaciliteter. Der er jordvarme i ca. 1.400 m2 og luft til vand anlæg i de resterende bygninger. Der er ligeledes flere høje porte for lastbiler i den oprindelige lager- og værkstedsbygning med grav. Der er endvidere 200 m2 overdækket areal.

Ejendommen ligger på en 43.652 m2 stor grund, hvoraf 30.000 m2 er udlagt som grusareal, der er indhegnet og forsynet med 3 elporte. Det giver mulighed for meget god plads til oplag og/eller evt. senere tilbygninger. Bygningerne er meget synlige fra motorvejen, og der er gode tilkørselsforhold til ejendommen fra motorvejen.

Brande er en by i Midtjylland med 7.307 indbyggere, beliggende 12 km sydvest for Ejstrupholm, 14 km nordvest for Give, 26 km syd for Herning og 26 km syd for Ikast. Byen ligger i Ikast-Brande Kommune og hører til Region Midtjylland. Ikast-Brande Kommune har i de seneste mange år ligget nr. 1 på listen over Danmarks bedste erhvervsklimaer kåret af Dansk Industri. Brande by er meget driftig med en fin befolkningstilvækst, og væksten i antal virksomheder ligger over landsgennemsnittet.

Af de større virksomheder i Brande kan nævnes BTX Group A/S (Brandtex), Siemens Windpower (Bonus Møllen), Biomar A/S, Bestseller A/S, Aqua d'or Mineral Water A/S, Give Stålspær og Kmc, Kartoffelmelsfabrikken.

Bestseller har planer om at opføre Danmarks højeste bygning, når tøjkoncernen skal bygge nyt hovedkvarter i hjembyen Brande. Foruden det enorme tårn på 320 meter, vil Bestseller opføre fire lavere højhuse og en ny bydel på størrelse med 88 fodboldbaner, hvor der skal være butikker, boliger og hotel.

Brande har et godt handelsliv og langt de fleste faciliteter for indbyggerne ligger i Brande. Der er gode fritidsmuligheder i naturen, på golfbanen, ved fiskesøen, i rideklubberne, på Skjern å eller i sportscentret. Med den Midtjyske Motorvej tæt på, er der også adgang til den midtjyske hovedstad Herning indenfor 15 min. kørsel.

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
2.875.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
727,-
Årlige driftsudgifter kr.
209.289,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
53,-
Pris i kr.
43.500.000,-
Afkast %
6,28 %
Kr./m²
11.007,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
3952 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
43652 m²

Faciliteter

Kantine
Møderum
Parkeringsplads
Port
Lager
+Mere

Teknik

Elport
Gulvvarme
Jordvarme
Udsugning
+Mere

MARKEDSINDEX

VESTJYLLAND / Lager & Produktion / - Aug2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK