SENEST SET
FAVORITTER

Strøget 13, st., 7430 Ikast

Investeringsejendom i Ikast Strøgcenter

2.635.000,-
7,51 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9626 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 70900612

En god investeringsejendom med synlig beliggenhed og gode anvendelsesmuligheder

Regulær butiksejendom beliggende centralt på Strøget i Ikast med stor synlig facade. Ejendommen, der i dag er udlejet til herretøjsbutikken Mr. John, er på 501 m². Butikken har et areal på 325 m² og en høj tør kælder på 176 m². Lejer har en god og stabil forretning og har været i ejendommen gennem de sidste 40 år. Standen er vedligeholdt, og der forventes ingen større vedligeholdelsesopgave i den nærmeste fremtid. God til alle former for detailsalg, men kan ligeledes anvendes til mange former for liberalt erhverv. Stueplan er indrettet med et stort butikslokale med vinduer i hele facadelængen mod Strøgcenteret. Til ejendommen hører desuden en virkelig god kælder med trappenedgang fra butikken til thekøkken og opbevaringsfaciliteter.

Til ejendommen er der gode udearealer tilknyttet butikken og bag ejendommen er der tilhørende parkeringsmuligheder. Ejendommen tilhører en god ejerforening, hvor fællesudgifter til bygningsforsikring og renovation fordeles efter fordelingsnøglen 501/650. Ejendommen er beliggende blot 450 m fra Ikast st., hvor man bl.a. kan komme direkte til Herning st. på ca. 10 minutter via toget. Ejendommen er generelt beliggende særdeles centralt i Ikast, hvor Ikast bio ligger 200 m fra ejendommen og Sportscenter Ikast er beliggende 950 m fra ejendommen. Ejendommen er beliggende 3,5 km fra Herning Motorvejen og 14 km fra Herning Midtby. Der er således generelt gode tilkørselsforhold – både fra eget køretøj og offentlige transport.

Forslag til anvendelse

Forretning
Butikslokale

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
237.732,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
475,-
Årlige driftsudgifter kr.
55.628,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
111,-
Pris i kr.
2.635.000,-
Afkast %
7,51 %
Kr./m²
5.259,-

Lokalet

Etage areal
501 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
414 m²

Faciliteter

Kælder
Parkeringsmulighed
Thekøkken
Udearealer

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
VESTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Nov2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere